Monday, May 16, 2011

tak brape nak extreme lah!!!

semalam..
baru je cube sesuatu yg baru
n menakutkan
haish!!!
tak penah2 nak climb
tetibe kne climb
memang terbaekkkkla!!!
mula2 memang berkobar2
semangat tu memang ade
ble bebudak nih naek sorang2
isk2
dalam ati bedebar2 gler
boleh ke sy climb nih
so,dengan konfidennye
n dengan sokongan yg brejuta2 lemon dari kawan2
sy pon berusaha tuk naek
huh!!!
sekerat jalan je sy da gegel2
perghhh!!!
si epul da jerit2 kat bawah bagi sokongan moral
yg laen2 pon sme
belayer  sy si baber da senyum2 kat bwh
tapi epul plak tetap nak suro sy panjat smpai habeh
sy da gram2 n jerit2 da nak trun
tapi dyeorg tak bagi
huh!
cam nak maki2 je dyeorg2 tuh!!!
ggrrrrrr!!!
GAYATLA!!!PAHAM TAK!!!
sampai da keluar air mata
ade plak sorang abg hensem nih
ayat dye!!
huh!!!ape dye hengat senang ke?
aku dah berusaha naek tu kire bagus la
bukan semua org perfect!
tapi tak guna nak emosi kat cni
huhu
da berlalu da
da jadik kenangan da pon
meby smlam tu first n last kot
baek men buaian je kat gua damai tuh
tak pon men badminton ke,round padang sploh pusingan ke
ngeee!!=)
that's oll


ANDA BERANI????!!!SAYE TAK....HEHE

1 comment:

Nur Hamidah said...

xpe kak lina.. len org len kmampuan yg diorg leh wat.. just take as new exprience..atleast pnah wat kan bila org tnya satu ari nt..hehe congrats on ur hard work~! (^0^)