Monday, February 25, 2013

::weekend ohhh la la @OU::

Salam,selamat pagi,salam ceria buat semua..
lambat sket hapdet arini,banyak benda nak kena setel sebelum amek masa untuk hapdet belog ini
tadi dah tengok cik intan menghapdet ceta tebaru dia,jadik cik Yna pon cam tak sabo2 jugak..hehe
nak storymorry pasal weekend lepas,sabtu la yang paling banyak aktibitinya.
nak dijadikan cita,cik Yna mengikut bebudak ni pegi OU..kata mereka nak menyinggah MPH untuk menghabehkan baucar buku 1malaysia

bab baucer 1malaysia ni yang cik Yna tak pueh hati,taim cik Yna n cik Intan dlu,tadak plak bocer2 macam ni,eh2...cam menyirap sirap pom ade
takpelah,rezki memasing ye dop?hehe

maka,nak dijadikan cita,kami bergerak la ke OU pas zohor(memula cadang pas kol 12,tapi mcm2 hal plop,so ditunda)
2 keta ngan kekuatan seramai 8 orang,eceh...
oh,taim mereka2 ngah hepi memilih buku,cik Yna jalan2 la sekitar OU tuh,last taim datang masa kat metrik UIA,dating! (woooppppsss!) ._.'

walopon tak brapa nak ingat jalan2 sekitar OU ni,cik Yna cam kompius nak bejalan sorang dri,
mau nya sesat mati nak cri jalan ke MPH.hoho
misi cik Yna mencari makan kerana perot berkeroncong dengan lagu O...la la la dan kepala pon da pusing2
cik Yna ni takleh makan lambat,otometikelly mesti sakit kepala
jadiknya,dengan slamber badak mengenakan pakaian yang tak berapa nak voommm the vas, cik Yna berjalan sorang dri tanpa ditemani sesapa
dengan baju kotak2,suaq yenki,kasut Julia Filio yang cam mak nenek,maka cik Yna tenampak la nandos ngan sturbucks kat OU tu.eh2 sebesaq besaq OU takkan ada 2 ketul ni je restoren

so takpelah oleh sebab tak berapa nak yakin ngan sturbucks dan tak berapa nak suka dengan nandos, maka cik Yna mengambil keputusan untuk memilih nandos.(sebb macam da nak pengsan kat situ..hewhew)
maka pilihan cik Yna adalah ice cokelat yang ohsem!(suka sebab tak berapa manis) + 1/4 chicken(without side dishes)
then pelayan tu cam pelik tengok cik Yna
mebi lam hati dia cakap 'minah ni ada duit ke? pesan ayam je..tak penah2 orang dtg pesan ayam je'
cam tula,sebab dia tgok cik Yna atas bawah..eheh!
ellloooo..i got money hokey!

so this is my pilihan:

 sos yang boleh dipilh~masam kot..
 my choccolate ice yang ohseeeemmm oo lalalala..

 see>?ayam yang kosong kosong kosong...mihmih

makanya,pas cik Yna mengalas perut(erk?alas perut?)
cik Yna pon mengikuti la they olls yang tak habeh menyoping di MPH,syiok plak tengok nobel2 yang agak meruntun jiwa
tapi cik Yna berlawan ngan napsu,tak beli,tengok2 je,belek2 je muka depan
sampai la si jamilah ngan nadja setel sopink n membayar,ktorg pon mengikuti dan mencari kak yong aka Patin yang telah pon berada di ciken rice shop(lapo katanya)

ade plop perangai adik2 ku ini yang kelaparan bebenor, buleh plak p bantai sayur togeh kosong kat situ
mulut bsing2 membebel kelaparan,mulanya memang cadang nak makan kat situ,tapi cam tak best
last2, we olls pilih kepsi makanan ruji!

 berusaha menghabehkan sayur togeh~

 tunggu turn makan togeh~

 ni patin~yang cam mak2..hewhewhew

 tu adalah cik Intan!

kepsi oh kepsi...menu pilihan adalah nasik di kala jam pada pukul 5 petang, KFC percik set!

 kakak fad dan cik Intan


 see?lapar tak mereka?hehe

 my percik set~


 the kotak2 shirt and tudung aidijuma...muka sangat teribel..omai!

pas habeh makan,ektibiti we ollss adalah make ober affuan kat watsons!
alahai affuan,
nak dijadikan ceta,semua menerai(mencuba) pakai mekap di watsons tu(serious best sebab besar watsons dia!)
si affuan ni encarik mekap yang sesuai untuk dia smpaila.....(jeng2)
dia jumpa ngan nana,beauty advisor yang ala2 tasha shila(kata cik qisatulhayati)
nak tengok hasilnya..jap eh...hehe

 taraaaa...dengan mekap tajaan simply siti,affuan looks simply affuan.mihmihmih

tasha shilla the advisor~

yang pasti cik Yna sempat grab nano nano toner ngan skrub badan sari ayu..hehe..tingin nak berskrub!
malam before balik~cik Yna singgah tengok demo kat UIA,the girls got demo today!

Good luck yea!balik trus tido dengan tenang~eheh
#smile#

2 comments:

intan said...

owh.. tak tau pulak cik lina sempat makan nandos sebelum tu.. =)

husnaradzie said...

hehe..semua tatau cik Intan...sebab sy da penin sangat2..tengok baju2,buku semua nampak cam makanan..haha..so sebelum pengsan baik makan dlu..hehe