Friday, March 22, 2013

::Boyfriend baru sayaa::

Wow tajuk entry. Boleh mengejutkan semua kengkawan dan family CikYna.
Haha. Lek lu, tenang u olls.
Ni baru nak cita ni,pasal new boyfriend. Tapi taktau jantina sebenar dia.
Kang letak girlfriend,orang cop gay plak.haha.
Jadik,mari kenal kan kawan-kawan,my new BF..

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Taraa...Introducing new BB cream from Farmasi Colour Cosmetics.

I olls sangat kagum dengan cream ini. Sebab beliau ada collagen,SPF 15,vitamin. waduh,sesuai dengan kulit I olls yang kusam dan tak bermaya nih.
First taim pakai oi la,teruja nak mampus tau. Sebab dia sangat lembut dan menjadikan kulit CikYna menjadi shining. Wow! Tak tipu.
Thanks la untuk Yuyu Zulaikha sebab buat promo entry pasal beliau ni.
Cuma tade gambo sebelum dan selepas pemakaian.
My kamera telah tidak mau idop. Virus agaknya.
Sangat sedih. Sobs.

But luckily I got my new boyfriend. Thanks dear!
Okebai.


NotakakiCikYna: I got this one with a cheaper price. Nak tau,sila tanya.lol >.<

4 comments:

intan said...

wah..mmg nak sgt beli fcc product.. intan baca kt blog fatin liyana.. awak beli kat mana,harga berapa? pasni boleh buat entry sebelum n selepas pki bb 2.. =)

nor azira said...

ha'ah!sy setuju sgt ngan kak intan 2.haplod skali gambor sebelum di bibi kn dan yg selepas di bubu kn.hahaha joyah gile~

husnaradzie said...

hehe..lina beli online...from pengedar tegar...

husnaradzie said...

joyah,ko nak try ke?haha..best oo krim dia...kompem jadik cam jeniper lopes.