Tuesday, April 2, 2013

::Al Fatihah buat Sis Fauziah::

Tadi terbaca facebook ada entry pasal seorang wanita bernama Gee @Fauziah yang baru sahaja meninggal dunia
Pastu ada jugak blog pasal beliau yang ditulis oleh suami beliau, En. Abil Fikri Ahmad.
Ni link blog dia. 
 
 
Ceritanya kak Gee ni diserang asma kronik sehingga beliau disahkan lumpuh.
Suaminya sanggup brenti kerja semata-mata mahu menjaga Kak Gee
Sebak CikYna baca blog beliau. Sobs.
Betapa besarnya pengorbanan Abg Abil menjaga isterinya dan dilayan dengan baik sekali
Ya Ampun! tak dapat CikYna bayangkan kalau CikYna ditempat Abg Abil tu.
 
You ols baca la belog abg Abil tu. Macam mana dia jaga Kak Gee dan mengasihi Kak Gee sebagai isterinya.
Bahagia dapat suami macam tu. Untung Kak Gee.
 
Semoga Kak Gee tenang di sana. AlFatihah.
 
 
NotakakiCikYna: blog dah pulih. AlhamduLillah. thanks to sis http://www.mialiana.com/

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Al-Fatihah...dah bookmark blog tersebut dan malam ni nak selongkar baca...

husnaradzie said...

yup sis.sedih jugak baca blog tuh.

Nao Mei said...

Al-fatihah ....

husnaradzie said...

sobs. sedih.

intan said...

Al-fatihah..