Wednesday, April 17, 2013

::Dah boleh kawen ke?::

Assalamualaikum

Harini adalah hari menghapdet belog
Dalam masa rehat yang tinggal hanya 15 menet,cepat2 pikirkan idea apa yang nak tulih harini
sebab semalam no update,so harini merajinkan jejari kontot ini untuk menghapdet apa yang nak dihapdet.huhu

So far nothing spesel,cuma nak bagitau yang weekend lepas CikYna dah mengikuti kusus kawen
bertempat di Astana Mukmin Wangsa Maju.
Kan baru je hapdet kesah2 penceraian isnin lepas
rentetan daripada kesah lepas la,just nak share
Adakah lepas menghadiri kursus kahwin,maka boleh proceed ngan perkahwinan?
No no no. Nak carik nahas ngan mak kalau tetiba U olls balik kampung,takpon tepon mak korang.

"Mak I nak kawen bulan depan. Dah pegi kusus kawen da,so buleh la kawen,ye dok?"

Agak-agak ape reaksi mak korang?
Mak CikYna?Tak yah nak kabo la,mau dia mengamuk satu kampung.haha.
Banyak preparation yang nak kena buat,dan pastikan kewangan anda stabil ye.
Hengat nak kawen tu pakai duit saidina ke.mihmih.
Okebai.


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memahami konsep perkahwinan tu yang penting...

Baiyah said...

hahah..kalau gtaw gitu memang kena sebakul bebelan atau pom bls blik dgn mak"ko ni buang tabiat ke ape..tetiba je..hihi..
Taoi..memang nak kawen kena kewangan n mental dh prepare sckupnya ..^_^

husnaradzie said...

setuju!hehe

husnaradzie said...

betul tu sis.

MarnieyZ said...

kursus kahwin? umi sya ada suruh pgi ikut kursus tp awal sangat kut. hehehe

husnaradzie said...

mak saya suh pegi..bising2 dia..hehe