Tuesday, April 30, 2013

::Ho ho ho holiday!::



 

Hello peeps!
Bolg CikYna msih lagi dalam penyelenggaraan. Harap bersabar ye. Tak sabar nak tengok my newbies ni.hihi
Just nak bagitau u olls.
sempena musim ngundi ni dan musim cuti hari pekerja,esok CikYna akan pulang ke kampung
tak sabarnya rasa
Balik tengok family yang da lama tak nampak muka
especially my dear babab azalea.
So kat umah tu tade tenet connection,makanya no hapdet
insyaAllah kalau g CC CikYna akan hapet perkara-perkara menarik kat rumah
So u olls,jaga diri hiasi peribadi
Jangan rindu-rindu.mehehe.

Yang menulih,


12 comments:

Lelaki Ini said...

bestnya! slmat mngundi.

YnaRazali said...

Thanks. You tak mengundi ke?
selamat mengundi jugak.

AinNawwar said...

wahh! selamat mengundi akak! ^^

intan said...

wah terkejut kejap bila singgah..
ndah lama tak ejnguk dah lain..
selamat pulang ke kg..

nurul ezzatie zulkarnain said...

puas dah dapat jumpa babab azalea ;)

Nao Mei said...

hapi holiday dik :0

Nao Mei said...

dear..cik akak dah lama follow adik nie..hihi...cik akak nak join segmen wana nie :)

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan g shop ini. Jangan lupa follow ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

eCha said...

SELAMAT MENGUNDI.. :D

alia najiha ahmad ridzuan said...

semoga buat pilihan yang terbaik :)

haniEy said...

singgah sini :)

Farahin Izzati said...

selamat bersegmen