Monday, April 22, 2013

::Introduce to you my new BFF!::

Assalamualaikum

Hello peeps.
Dua tiga harini rasa tak sedap badan sesangat,taktau la kenapa.
Lenguh-lenguh dan sakit badan menguasai diri,then otometiknya asek nak baring je
huhu.
Tapi...Jeng,jeng,jeng...
Itu tak menjadi maasalah  dengan adanya kawan baru CikYna.
Dia tadelah baru sangat sebab dah lama kenal,cuma baru nak introduce.

 Keraton losyen pati halia: maleh nak rotate gambo

Sesuai digunakan bila-bila masa di mana jua.
Best sebab dia panas,pastu cepat je sejuk dan tak melekit
Alkesahnya nak beli Yusmira punya produk,tapi sales girl tu pilih yang ni
Dah la nama tak penah dengar,cam kampung-kampung pon ade gak
Tapi maleh nak bertekak lama-lama,so amek jelah
Bila guna,wah! Rasa K-POP gila,tak rasa pon cam ala-ala jawa barat ke,jawa timur ke sebab nama dia keraton,cam indon sket
So pada u olls yang umo masih muda remaja tapi da sakit-sakit pinggang,bahu,dan segalanya la,boleh cuba ini produk.
Senang je:sapu-sapu,buat gwiyomi jap,then trus lega.mihmih.

Okebai

NotakakiCikYna:ape itu gwiyomi? wink2*

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

tertarik jugak nak beli botol kaler pink tu...
sebab selalu terbaca testimoni yang kata losyen ni bagusss...hehe

husnaradzie said...

kan Nory?hehe.Jom try sama2..

MarnieyZ said...

amboi, siap buat gwiyomi sekali. heheh.

husnaradzie said...

haha sis.mane ade,sy feeling2 buat gwiyomi je.tak reti lah.