Friday, April 26, 2013

::Menang GA lagi!Yeay!::

Hi olls!
Baru nak hapdet ni padahal pepagi buta tadi dah check. Tadi macam biase la godek-godek GA yang CikYna pnah join
Tetiba,tetiba,tetiba...elemen seperais di situ
CikYna nampak Cik Hani punya entry,dia umukan pemenang-pemenang untuk GA dia.
Sape yang rasa-rasa penah join boleh check kat SINI.
Hadiah dia osem-osem jugak la u olls,especially yang Peplum tu.hihi
Saje je tengok senarai peserta dan nak check la mana tau CikYna bertuah ke *tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia sapa tau,khen*
Godek punya godek,kelik punya kelik,eh2.Cam kenal je nombot ni.
Buat muka hairan jap sambil tampo-tampo muka tak caya *dush*
Nak tau hape?
hihi..

PEMENANG SAHABAT SELAMANYA

Peplum(1) 
NO 115
 
No 115 itu adalah nombo saya,hihi. So dapat la peplum. Hope so.hihi.
Thanks to Hani for this GA,lain kali buat lagi.mehehehehe
Okebai!
 
NotakakiCikYna: Jom g pesta buku @PWTC! 
Yang menulis,

3 comments:

Nao Mei said...

Senyum lebar lah nie..hahaha..tahniah dear :)

YnaRazali said...

Thanks kak.hihi

Amirah Azman said...

Tahniah sis.. :)