Wednesday, April 24, 2013

::Nak buat segmen,ada orang join tak?huhu::

Assalamualaikum



Harini tersangatlah mengantok sampai mata pon da macam hape da
Eye bag toksah nak kabo la,memenuhi segenap ruang mata ni ha.haish.
Kalau eye bag ni buleh buat duit,buleh jual ke contohnya,mesti CikYna da kayo!mihmih lari topik okebai
Bukan nak cite pasal eye bag sebenarnya,tapi nak cite sal gundah gulana CikYna
Bukan hape,CikYna sonok sangat join GA-segmen dari rakan-rakan bloggers
Dapat tambahkan followers yang kekadang tu singgah hanya sebentar sahaja ihik
Nevermind la,asal ade follower,ye dop?
CikYna macam nak buat satu segmen,tapi cam tak yakin.
Ade ke bloggers nak join sebab I ni bukan nye pemes melampaui batasan
Tapi pemes jugakla kekadang tu bila menang GA-eceh-nak gtau penah menang.POYO
Sape2 yang baca entry CikYna ni,especially yang selalu buat segmen-GA nih,bulehla kongsikan dengan CikYna
Apa syarat-syarat dan apa yang penting lam sesuatu segmen
Komen positip negatip dari anda amatlah dihargai.hihi
Bantulah saya dalam dunia blog ini. ^__^
Okebai.


NotakakiCikYna:Minum kafein.omg >.<

8 comments:

Lelaki Ini said...

cube lah buat.. yakin je.

YnaRazali said...

hihi...itula,sebab sikap tak yakin tu la.insyaAllah saya akan cuba.=)

ina said...

cuba la buat ina msti join punya..harap2 segmen tu xla yg ssh2...pstu lg best klu ada hadiah..hehe..

Nurul Yuyu said...

buat laa,apa salahnya.saya pun baru pertama kali buat contest hari tu dan sekarang buat giveaway pulak untuk pertama kalinya jugak.mula-mula tak yakin jugak,takut tak dapat sambutan,tapi bila kita selalu promote,update di entri,singgah tinggal pesan kat shoutbox di blog blogger2 lain,Alhamdulillah ada juga yang nak join,jangan takut untuk mencuba.yakin2! Hee~

YnaRazali said...

hihi.Thanks 4 ur support.
Hadiah mesti ada =)

Eza Boom Boom :) said...

ala, tak kesah la femes ke dak. semua blogger sama je. hihi. Eza support awak tauu. buat je. InsyaAllah, kalau syarat simple n senang nak ikut, banyak je orang join...

Eza baru 2 kali buat segmen. Utk pengalaman jadi blogger. hihik..

First time jejak sini. Eza follow terus ehe.. :)

marniey zul said...

buat lah, teringin jgk nak join. :3

YnaRazali said...

thanks a lot guys!