Friday, April 12, 2013

::Produk cantik-cantik.tehehehe::

Assalamualaikum

Semalam tak hapdet,tapi berpikir-pikir nak hapdet menda.
Then harini dapat konklusinya.mehehehe.
Macam nak share je ape yang CikYna pakai dan makan untuk kekal cantek dan selim gitew.
Cantik,tak cantik no hal la. Sekadar share,suka tak suka blakang crita okay!
Moh tengok kosmetika ku. Kalau nak tanya apa-apa pasal kosmetika ini sila tanya,jangan malu-malu.
Check it out!


-Pencuci muka,skrub muka,krim UV,toner from Nano White: Dulu berangan nak jadik cam Diana Danielle. Ala2 snow white gitew. Perasan. Pakai kejap,brenti,then terus pakai. Suka-suka,sebab struktur dia sangat soft dan kena dengan kulit muka I. Wah promote-promote.mihmih.

-Compact powder from jenama Silky Touch Farmasi(beige): This one osem jugak. Like dengan 150 juta kali. Warna beige bedak ni tahan lama dan menjadikan kulit I ni putih melepak seputih Adira. Tak caya,kena la terai..

-Lipstick from Farmasi: memilih nombor 13 sebagai pilihan. Lipstick ni tadelah terang sangat. CikYna tak suka pakai lipstick sebab tak yakin sangat.hehe. But now,you can see my lips,shining like a star. Wow!

-Blusher from Cheek Blusher Minerals: Mesti tak penah dengar jenama ni kan. frankly speaking I olls beli kat danau kota je. best tau.sebab dia tak merah sangat dan takdelah menonjol sangat. Jimat dan yang penting murah. hahahahha.

-Eyeliner from silkygirl: Ni sangat-sangat mencintai diri beliau. Dulu tak reti nak pakai benda ni dan bila da tau,cepat-cepat grab. Yang best pasal eyeliner ni,beliau tak mudah comot dan mudah dibersihkan.hehe

-Bedak malam from Ronasutra Mineral makeup(Honey): kenapa perlu ada 2 bedak? Ronasutra adalah bedak malas CikYna. Kalau malas nak mekap,nak g trening silat malam2, tempek je Ronasutra,omg best gila baq hang. Boleh feeling-feeling cam Lynda Roslan tau. Ce cuba,ce cuba.

 -Perfume from One Drop Apple Blossom: macam-macam jenama,but I really like this one.hehe. No komen

So ini saja yang nak cerita harini. hehe. Kejap lagi mebi ada modal nak share. Ingat nak share banyak lagi,tapi tunggu next entry la.
Oh,jangan lupa senyum ye. Senyum tu adalah kecantikan paling cantik.erk,ayat ni cam salah je tatabahasa .



 Senyum,takyah kata apa-apa.without any mekap.buruk.gila



NotaKakiCikYna:(^__________^)
 


2 comments:

MarnieyZ said...

wahhh, halus je muka tu. hehhe

husnaradzie said...

halus?kerutu banyak la..hehe