Monday, April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Jom join segmen Kak Mia! Cara2nya mudah sahaja,sila follow entry saya.Thanks.

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

14 comments:

Lelaki Ini said...

best2!

YnaRazali said...

=)best..hehe

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

aku eryati said...

singgah dr segmen yg sama..selamat bersegmen..http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

YnaRazali said...

Hai kak mIA!

shafiq said...

singgah dari segmen yang sama :D

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Nao Mei said...

Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

singgah sini.

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

#ciksuzlin said...

Lin datang sini dari segmen yang sama~

http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Salam perkenalan ^_^

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mohamad Khairil said...

Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...