Thursday, April 18, 2013

::Thanks Cik Akak for the awesome hadiah::

Assalamualaikum

Eceh,tak sabar nampaknya nak menghapdet entry terbaru,sambil buat call,
sesambil jejari halus ini menekan keyboard menaip entry lelaju.mihihi
Just nak share dengan anda semua.
Ingat tak entry ni ce klik,tadi opis met skype and bagitau CikYna ade dapat post laju
Pastu wat muka ala-ala kujat beruk kenapa beruk,saya pon taktau. Kembang kempis idung tengok
post laju yang CikYna terima.hikhik
Mari check apa hadiah yang CikYna dapat dari Cik Akak Nao Mei ^-^

 Ni sijil home made yang Cik Akak janjikan.wana purple sempena wana belog Cik Akak



 hehe.Zoom sket.Naib johan hokey.Kau ado?mihmih



Wanita keluaran terbaru sebab masa join,this is the new one. Okay je.sebab I memang pembaca setia MW

Hadiah lain termasuk topap CikYna da dapat lama dah. Thanks to kakak Omey yang susah2 mengepost dari Sarawak.
Jasamu dikenang.hehe.
Okebai


NotakakiCikYna:tampalsijildirumah#mehehehe


6 comments:

Nao Mei said...

Alhamdulilah sampai juga akhirnya...hihi

husnaradzie said...

itula kak.tengs bebanyak tau.suka sijil tu.CikYna tingin gak nak buat segmen,tapi tak yakin..hehe

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Tahniah...

husnaradzie said...

terima kasih=)

intan said...

wah..tahniah2..

AinNawwar said...

tahniah. wahh dapat sijil lagi.