Tuesday, May 14, 2013

::Bintik hitam omg!::


Cam da lama je tak update pasal cantik-cantik ni. Tetiba nak feeling cam bagi tips gitew.haha
Okay back to the topik,mesti korang semua ada bintik hitam kan? Rimas ke idok?Mesti rimas kan.
Tetambah gak bila tangan ni gatal nak buang bintik-bintik di idong ni. Alahai la..
Oh kalau nak tau, I olls guna shiseido black mask tau. Osem sangat benda ni
Teruja bila pakai. Dulu kan CikYna penah buat entry pasal mask ni.
Tempek-tempek kat muka,atau kat idung,baca novel jap 30 menet bagi kering
Then tarik mask tu. Ya ampun!
Melekat dia cam letak gam gajah kat idung,susah benor nak nariknye!Sakit gila.
Tapi memang semua bintik itam tu keluar la. Puas gila baq hang tengok bila idong licin
CikYna beli mask ni sampai skarang blom habeh sebab dia buleh pakai berkali-kali
Siap dapat free Collagen eye mask lagi tau.hewhew
Haish out of topic plak. Cuma nak gitau je,memang la bila pakai mask tu semua keluar
Tapi esoknya bintik itu kembali semula. Kenapa ya?
Tak sampai sari kot,cepat aje,cam jerawat plak dia tumbuh.
Stress gak.huhu.
Ke korang ada penyelasaiannya. Ce cite?
Kongsikan bersama.
Okebai!

Yang ada bintik itam,





6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

he he he...belum pernah ada masalah bintik hitam setakat ni...so x ley ler akak nak kongsi ngan yna...

YnaRazali said...

hehe.Muka akak cantik dah.tade masalah. Okay la tuh..rimas nih rimas.haha

Lelaki Ini said...

haha.. samelah kita.. ada mslh blackheads ni..

YnaRazali said...

ade solution tak?hehe

Nao Mei said...

cik akak pun ada juga..hihi...tapi tak tahu nak hilangkan..hihi..:)

diana said...

pakai la hari2...lama2 boleh hilang kot...:p