Tuesday, May 28, 2013

::Cari duit lebih dengan menjadi mystery shopper::

Hi semua! Nak carik income lebih tak? atau ada masa terluang tak?
Kalau berminat bolehlah menjadi "mystery shopper" atau menjalankan assignment mystery shopping di seluruh negeri serata Malaysia seperti Sarawak,Sabah,Pahang,Kuala Lumpur dan sebagainya.

Meh CikYna cite sket mystery shopper tu ape sebenarnya,hehe.
 
Calon mystery shopper atau dipanggil shopper akan pergi ke cawangan terpilih contohnya perbankan atau pusat membeli belah dan dikehendaki menilai layanan atau servis staff di cawangan terpilih dan juga menilai kebersihan dan juga persekitaran cawangan. 
 
Tetapi diingatkan bahawa shopper  tak boleh mendedahkan bahawa mereka adalah mystery shopper. Ingat tu!

Oh bayaran untuk setiap assigment bergantung kepada jenis assignment yang anda pilih. Selalunya bayaran adalah antara RM 30-40 setiap assignment. Banyak assignment banyaklah duit yang anda dapat.hehe.

So kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut,boleh la melawat website AQ SERVICES INTERNATIONAL untuk mengetahui maklumat lanjut dan mendaftar sebagai mystery shopper. Boleh jugak pm CikYna laju2 di FB CikYna kalau berminat.
 
Nih muka depan website.ce klik SINI kalau nak tahu info.thanks:)
 Jom daftar beramai2 dan jadik mystery shopper!
Yang menulih,

6 comments:

marniey zul said...

kejap nak tpi kejap tak nak. fikir2 dlu. hehhe

Nao Mei said...

Nanti cik akak nak tulis apa..hihi...lucu eh...karang cik akak tulis ayat cinta...memang peninglah kepala admin tu dik..hahahaha

YnaRazali said...

hehe...marniey jangan lupa pm ye.
akak omei,jangan tulih ayat cinta.pening dyorg nanti

nabihah ishak said...

hope berjaya/...lol

Cik Eka said...

bestnyaa. nak join lah. nnti kite pm awak. hehehe

ALIAA MIZAN said...

akak berdaftar kat aq international service ke..mcmna dgn payment..saya dah join..ni 1st time..da 3 bulan belom dapat bayaran...takut benda ni scammer..risau..