Thursday, May 30, 2013

"Heart Contest by KI"


klik BANNER untuk join:)
Mari kita join semua. Mudah je. Jangan lupa untuk klik mengelik dan tunggu sampai habis loading.
Cara join;
Buat satu entry bertajuk "Heart Contest by KI". Isi entry tu kena ada gambar korang bersama dengan orang tersayang ((tk kisah siapa)). Ceritakan sebuah cerita yang menarik yang ada disebalik gambar tersebut. Tidak pendek dan tidak terlalu panjang. Short story!


Gambar ni pada tahun 2008 di UNIKL BMI,masa wajadiri IPT. Gambar ni ade seribu satu kenangan yang takleh nak ungkap. Team UIA pompuan menang keseluruhan.Nampak tak piala besar tu.clap#clap#clap#. Muka CikYna cam sedih je.haha. Penat weh penat training.Berbaloi. Dan paling penting,itulah kenangan terindah team dengan pengurus kami,Kak Zu! Yang pakai baju biru tu. Beliau dah meninggal dah. Tapi tetap dalam ingatan. Sobs. :(
AlFatihah buat beliau.
Itu cerita saya.Nak join,klik BANNER.
smile:)
Yang join,

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yna...

Kasih Lestari said...

al fatihah

sha dhira said...

good luck dear :)

ieka farhana said...

selamat malam saya wakil dari patner admin bw sambil follow .. bole check url blog anda dekat link di bawah ..

http://kmliahshm.blogspot.com/2013/06/senarai-blog-peserta.html

p/s : nice entry hope terpilih dalam 45 pemenang :)

Eyizzyana Aeisyah said...

http://schamanking.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

ArifahLee's said...

Datang dari contest yang sama. Do hit me back. ^^, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html