Tuesday, May 7, 2013

::Sebenarnya saya isteri dia.ihik. (^__^')::



 
 
 
 Hi peeps!
before nak balik ni sempat hapdet kejap ye sebab keje bertimbun baru habeh
Fuh! (",)'
Bukan ape,cuma nak share je,sekarang kan meletop cite "Sebenarnya saya isteri dia"
Mesti you olls yang ada TV dan kaki novel mengikuti cite ni kan.good*tepuk tangan limablas kali*
CikYna baru je mula nak baca novel ni,karya Zura Asyfar ni
Tebal dia boleh tahan jugak ye.hukhuk.
Ayu my roomates yang beli sebab dia cam da tak sabo nak tau ending cite ni.
So alang-alang dia da habeh baca,CikYna continue la pulop ye.
Actually, CikYna suka baca novel lagi dari tengok cite yang di ubah suai dari novel.
Macam ombak rindu tu.hehe. Feeling dia lagi menjadi dari tengok cite sebab dia adalah karya asal
Tapi CikYna tak cakap la cite tak best.hehe.masing-masing ada pendapat kan?
Pasal novel tu baru je suku page baca,part Farish meninggal.omg!
Dapat CikYna bayangkan betapa sweetnya Tiz dan Izzue.
Tiz tu I penah jumpa face to face tau.Comel gila*putih gila baq hang*
So pape pon tak sabo nak balik menelaah nobel yang agak tebal itu.
Thanks to Ayu sebab beli.mihmih.
Jom share novel yang korang penah baca.Jom!
Okebai!


Yang menulih,











1 comment:

intan said...

saya lagi suka tengok cite lagi best ..haha bnyk gak novel yg best, pernah baca novel tunggu teduh dulu-faizal tehrani..best..