Monday, May 6, 2013

Segmen Apa Ada Dalam Handbag Anda :)



klik BEG kalau nak join.
 


Nak join this osem segmen.hihi.
Jom terjah beg CikYna.Ohyeah!

 
Ni beg CikYna.Besar dan tade ciri-ciri beg untuk dibawa ke tempat kerja atau opis. Ganas gitew.Whateva la,biar tak bergaya,asal selesa.mihmih. Jom tengok menda apa yang buleh sumbat lam beg cekelat nih.



1.Purse.

Indon mari okey. Ihsan dari kekawan yang sudi memberikan souvenir buatku.tenkiu so much!macam-macam ada lam ni. Yang pasti,duit tade,kad bisnes banyakla..hehe.


2.Beg mekap gedabak

Eceh,buat-buat tunjuk plak menda ada lam beg pink tu.Seharusnya mekap dari FCC tu.U olls patut try tau!

3. Wet tisu
 
perlu.kerana apa?kerana dapat membuang sisa kotoran di muka dan jugak menyahkan eyeliner CikYna tatkala nak amik wuduk.easy dan berbau wangi. dari watsons

4. Beg serbaguna aka goodies beg
 
Beg cumil wane cekelat ni adalah kombinasi beg untuk letak ubat-ubatan,gula-gula dan hand sanitizer.. Semuanya penting especially ubat-ubatan tuh. Kecik tapi amat berharga. Sobs.

5. Planner
 
Wanita bekerjaya seharusnya memiliki planner walopon jarang digunakan.kekekeke.
Pen kena la ada,kalau tak nak tulih pakai hapo.ye dok?

6. Kamera olympus jenama fe4030
 
Ini akan dibawa ke mana saja,sejak aktif berblogging ni.Hangkut je kamera kecik ni.seb baik la beliau ni kecik.Mudah dibawa.Terima kasih kepada beliau kerana menceriakan idop.

That's all from me. Sekian.
Yang join segmen,






3 comments:

adzairdawati makdara said...

all the bestttt

YnaRazali said...

MD!thanks a lot!

Hamir Rahman said...

blogwalking disini.
jemput join segment ringkas amer ni
warming up dulu sebelum buat next GA and segment.

http://www.amercorner.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-amercorner.html?m=1