Tuesday, June 25, 2013

::Adik sambung belajar::

 
olaa semua,rasa macam dah lama je belog ini tidak berhapdet.agak busy la kengkawan.isk
penyakit M jugak mula menular,rasa macam tade pape nak hapdet padehal banyak je sebenaunya
okla back to the entry,phew.tarik napas jap.jerebu ni menyebabkan kesukaran bernapas walopon lam aircond.ohmai...
kalau nak tahu,semalam adik CikYna yang first after me,sambung belajar di sebuah kolej pertanian di penang.
alhamduLillah,syukur padamu Ya Allah.
Dia dah lama idam nak belajar tapi tade rezki.
So before dia nk dapat tawaran tu,kena intebiu dulu. Siang malam mak CikYna doa supaya dia dapat masuk ke kolej tu. Walopon duit tak berapa nak cukup,tapi kata mak,duit buleh dicari,peluang hanya sekali.ye dok?sobs.thanks mak
Makanya semalam pegi lah daftar ngan mak,kezen dan makngah.ha makngah ni eksaited sikit bila Cik Putih dia*panggilan untuk adik sebab dia putih* dapat sambung belajar.kemain lagi nak ikot,hehe
Kalau nak tau,adik CikYna tak penah berjauhan ngan family tau,dah la cerewet,tak suka advanture2,haha
habeh la,CikYna kutuk2 dia pasni kurus la adik aku.awal2 dia dah komen asrama tu agak scary marry.muehehehe
Nak dekat pose ni,harap-harap dia bersabar la sikit.pengajian selama 2 tahun peringkat diploma,semoga beliau tabah la menjalani kehidupan sebagai mahasiswa.amin.:)
 
 moto ex5 biru dia ni pasti akan menangis merindui beliau.muehehhe
skarang gelap sikit,dulu la putih,haha
yang menulih,
 




5 comments:

duniafana said...

blaja rjin2 ok dik

YnaRazali said...

thanks:)

Nao Mei said...

Alolo adik cik akak...tahniah untuk adik tu...belajar rajin-rajin ya :)

YnaRazali said...

thanks kak omei.

syuk shusuke said...

good luck stdy nanti :D