Thursday, June 27, 2013

::Ninety nine beger,saya jatuh cinta.muehehehe::


Olaaa...salam sejahtera semua. Ingat tak entry seteghes semalam.
Ha ,kau. Seteghes punya pasel. Banyak pelaburan yang dibuat semalam. miahaha
Jumpa plak kasut carlo rino yang harga asalnya RM 140 dan bertukar rege kepada RM 45 hengget.phew.murah tak,murah tak? Kalau amik 2 dapat diskaun lagi...
makanya oleh kasut telah haus dan asek kontrol bila berjalan gara-gara licin tapaknya,maka saya amik la satu.mihmih
 
Eh ni dah salah entry dah ni. Nak cita pasal beger ni.haha
semalam makan beger Ninety Nine kat depan JJ Wangsa Maju tuh
hehe.like tau 150 juta kali
makan sampai tak ingat nak snap gambo.isk tak patot untuk sorang blogger okay.
so sy mintak izin dari sharinginfoz untuk amik gambo dari belog beliau. Mintak ye incik.hehe
layan gambo jela ye.beger dia sangat sedap dan melty in the mouth.hehe
heaven,jatuh chenta tau. CikYna beli kat wangsa maju.
boleh klik SINI untuk tahu lebih lanjut ye. 
 
creamy dan yummy:)
 yang menulih,







5 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

terliuq! :)

syuk shusuke said...

tengah lapaq dia tayang makanan ..perghh

Nur Aqilah said...

besarnya..yum2

intan said...

wah nampak sedap jer.. nak kena try ni..=)

Cik Eka said...

nyum2 lapo la plak. hehehehe

ika pun suka beger..
beger yang jual kat warung2 camni. sedappppp lagi kan