Friday, June 7, 2013

::Review follower ke 500.#yeay::



Seperti yang CikYna janjikan dalam chi-chatting CikYna tadi, CikYna akan rebiu followers ke 500.
AlhamduLillah. Dah 500.Harap2 follow dengan ikhlas ye anda semua. 
Jangan lepas habeh GA yang anda join, terus un-follow,sedih saya.sobs*
Dan mari kita tengok sape yang kena!

Jatuh kepada Cik Tulip Merah *klik untuk follow beliau*
Blog dia dengan background wane merah mak ngah gitew. Siap ade kelopak bunga jatuh berguguran lagi tau.olololo. comeynya.hehe
Cik Tulip ni atau nama betulnya Syuhada dah ade hampir 400 followers tau. Tahniah2. Ramai tu.
Ape kata sama-sama kita blogwalking beliau. Klik je SI COMEL NI untuk berjalan-jalan di belog merah Cik Tulip.
Pada Cik Tulip,terima kasih sudi jadik polower I.hehe. Sayang ketat-ketat.
smile:)
Yang menulih,

16 comments:

Wanie Zunidan said...

Terjah ! (:

Rohayah Sinaro said...

hi. sy follower ke 509. nice blog yeah

Abdah Nadhirah said...

Terjah sini :)

Cik Ummi said...

wahhh..cik yna dah ade 500+ follower. tahniah... :)
keep on blogging and wish me jadi mcm yna jugak.. huhu

Follower number #516 melaporkan diri kat sini.. hoho

ANa Ahmad said...

wah.. tahniah :D

Yuqi Qiyu said...

Blog menarik ! ..jom msuk sini plak

penatajamaku.blogspot.com

Ummi Shaheira said...

Tahniah dah 500 . follow me back if sudi ;)

Sofea Riena said...

waaa . follower sudah naik ! :D

Anis Najiha said...

Tahniah! Jom singgah blog anis: http://anis-tikah.blogspot.com

Princess Syazliyana said...

tahniah :)

The Chocolate Oreo said...

jom terjah ramai2!!!

PutriBlogOfficial said...

BW here

zafirah fadzlan said...

happy blogging :)

Qiela Azman said...

hee tahniah :)jom follow sini

http://storylifeofqiela.blogspot.com/

Nurul Hasanah said...

hehe, bila nak buat review blog saya pulak. :3

YnaRazali said...

terima kasih sudi komen.will blogwalking back:)