Wednesday, June 19, 2013

SEGMEN JOM BERKENALAN BERSAMA BLOGGER

 
 
cikyna nak join satu segmen suka2 ni.hehe.da settle 2 steps da,next step adalah jawab soklan.
moh kita jawab soklan beliau.
Nama sebenar : 
Norhaslina Razali( Yna tu nama glemer,itu harus)

Tarikh lahir : 
23 disember 1987 (still young.muehehe)

Cita-cita : 
isk,cita-cita ni banyak tau.selalu je betukar. Minat jadik cikgu tapi macam tak dapat je,now bekerja sebagai projek eksekutif. alhamduLillah.

Hobi : baca nobel cinta,tengok movie hantu dengan karoke.haha

warna kegemaran : biru,biru,biru,biru gelap.hihi

benda yang paling disayangi :
banyak...tapi so far yang paling sayang skarang ni adalah koleksi gambo2 saya,baik dalam album mahupon dalam kamera.sweet bitter memories tuh

tujuan berblog : 
nak tambah kenalan
nak menang hadiah.boleh gitew.haha
boleh keep all memories saya kat sini.
DONE!
yang join,

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen yna...

Nao Mei said...

Good luck dear :)

Mohd Selim Zainal said...

Selamat bersegmen yer....

mselim3

sizziey darliana said...

thanks sudi support segmen Lia yang tak seberapa nie... :) ..

Maisarah Aisya said...

good luck =D

Laman Sis Nurul said...

Done follow.. Datang drpd segmen yg sama d blog lia.. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-berkenalan-bersama-blogger.html

Nancy Clancy said...

wah!banyaknya biru! :)

cik yaya said...

yaya singgah sini dari segmen yang sama http://www.cikyaya.my/2013/06/segmen-jom-berkenalan-bersama-blogger.html