Wednesday, June 26, 2013

::Terapi cara saya bila seteghesss::

 

beliau stress di kala ini,beliau perlukan terapi

Itula yang nak digmabrakan mengenai diri CikYna sekarang.hukhuk. 
seteghes tahap mumia dah ni.isk.takleh nak buat ape,kenapa seteghes?
ce teka,ce teka.hewhew
tadela,ade la seteghes ngan beberapa perkara dalam idop ini.
tade keje kekdahnya dok hantuk2 kepala bila seteghes,dulu yelah,megeren sikit je hantuk kepala kat dinding
phew...now da ade kesedaran,bila seteghes melanda, akan adakan satu terapi untuk meredakan seteghes.miahahaha
acaranya adalah......... SHOPPING DAN MAKAN. *siap bold lagi.ngade nak mampos.haha*
Japgi nak g mesjid jamek jap.Si mek Ayu nak beli air rootbeer A&W. layan jela.
Pastu nak g JJ Wangsa Maju soping.tade duit tapi nak soping.okebai.jangan tiru ye T_T
Paling mujarab mintak dengan Yang Maha Esa takpon CikYna tepon mak.Mak windu mak. sobs :'(
okebai

yang menulih,

3 comments:

Nao Mei said...

jangan stress dik :)

Cik Bella said...

Lupa seketika lau dah mkn. Hehe

intan said...

awaak saya seteres jhk nih..dah tahap kronik nih..haha..nak join shopping jugak tapi belum gaji..huhu~~