Friday, June 21, 2013

::Teruja guna Essenseri::

 
woot-woot...hehe.macam dah lama je tak hapdet.haish. what a busy-busy week and now oledy friday.oyeahhh..
ni tanak ceta pasal menang GA ke hape,tapi nak ceta pasal satu produk.hehe
baru je dapat tadi,cepat gila dah sampai,semalam oder terus harini sampai ke opisku di central market nih.like2
produk tersebut adalah...jeng jeng jeng....
ESSENSERI *klik sini untuk lebih lanjut
 
 
ade 4 produk dan hanya dengan klik like je boleh dapat 50% promosi tau.woaahhh..seghonok...
baru je cuba facial cleanser  dengan  whitening mist.uhu,rasa muda jelita gitew.bwerkkk!
tak sabo rasanya,hope dapat kesan yang terbaik dan hope jugak essenseri ni adalah yang terbaik.amin.
Nak tau lanjut,stay tune semua.
nak promosi klik sini sampai 28 jun je tau.
smile:)
 

10 comments:

NOR AZIRA said...

ni satu set harga berapa ni?asal x beli secret d'champa?hahahaha...hoi!

YnaRazali said...

ni beli sebab promosi.alah nak ketam dulu,baru beli champa...pos cepat.

Farah Waheda Wahid said...

after a while nanti update before and after occay?

YnaRazali said...

okay sis:)

Nao Mei said...

hahaha :)...cik akak tak minat sangat dengan benda cam nie..hahahaha

Nur Sabrina said...

menarik !

wieyah said...

cm best jew

SaLwa HasLie said...

as salam.. xda kesan sampingan ke..?

TerajuSariBeauty said...

Alhamdulilan! Berseri-seri sis bersama produk Essenseri :)

Produk Essenseri juga boleh didapati di Teraju Sari Beauty secara online. Ada promosi HADIAH RAYA PERCUMA dengan pembelian set Essenseri sempena promosi bulan Ramadan & Syawal.

Facebook: www.facebook.com/TerajuSariBeauty
Instagram: @terajusaribeauty
Twitter: @TSariBeauty

Untuk pembelian dan info,
Email: terajusaribeauty@gmail.com
WA atau SMS: 013-3592675

Terima kasih.

Muna
Teraju Sari Beauty

TerajuSariBeauty said...

Alhamdulilan! Berseri-seri sis bersama produk Essenseri :)

Produk Essenseri juga boleh didapati di Teraju Sari Beauty secara online. Ada promosi HADIAH RAYA PERCUMA dengan pembelian set Essenseri sempena promosi bulan Ramadan & Syawal.

Facebook: www.facebook.com/TerajuSariBeauty
Instagram: @terajusaribeauty
Twitter: @TSariBeauty

Untuk pembelian dan info,
Email: terajusaribeauty@gmail.com
WA atau SMS: 013-3592675

Terima kasih.

Muna
Teraju Sari Beauty