Wednesday, July 10, 2013

" Contest Ramadhan & Raya by Cik akak "

 
 Cik Akak kembali lagi dengan segmen beliau. Jom terjah.Mana tau ade rezki kalian. Syarat sangat simple:)

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)






banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

    Jam 12.00 malam (tamat)

    tag:
    1 2

9 comments:

Eira Aikawa said...

Eira singgah dari contest yg sama..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm.. gd luck

NaZiRaH @ Ezyra said...

singgah dari contest yang sama,
done follow sini,
jemput singgah n join 1st segmen,

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

tq..;-)

Nao Mei said...

Makseh support cik akak...

senarai peserta mohon semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

salam ramadhan

Anis Zahidi said...

good luck :) singgah sini http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Gud Luck yer..done follow sini.. ;p
http://farahwahyda.blogspot.com/

sizziey darliana said...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei said...

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

Siti Rohaida Yusof said...

singgah dari segmen cik akak

http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

good luck ye