Wednesday, July 24, 2013

::Menghormati Ramadan::

 
Rasa macam nak update je harini.huhu. Mengantok tahap gaban ni,tatau nak buat mende dah.
Padahal tido awal kot smalam, trening pom tak gi.opss.
Saje je nak story morry ngan U olls. Semua dah sedia maklum kes Alvin dan Vivian tu kan.
Pasal tu no komen la,biarla pihak atasan yang menentukan segalanya
Bab menghormati bulan puasa ni,kat opis CikYna yang 90% yang Non Muslim dan beberapa ketol je melayu kat sini,AlhamduLillah mereka menghormati kami yang berpuasa
mereka takdela nak makan secara terang-terangan.huhu
Then time balik adalah awal sikit la sebab kami tak balik. So far dyeorang ok je kot.
Bos pom kalau nak makan dia sembunyi la makan-makan lam bilik dia yang transparent tu.
Kekadang tu bau la segala macam makanan lam opis but so far CikYna okay as long as mereka menghormati bulan Ramadan.
Raya  pulak siap pesan-pesan lagi bawak ketupat dengan rendang fresh. Cookies yang sedap-sedap.
Hamboih,demand!huhu. Takpela CikYna try la. Bab cookies tu opkos banyak yang lebih nanti dan mak paksa bawak lebihan tu ke kolumpo.
Cuma ketupat rendang tu masih dalam pertimbangan. huhu.
Okla, ni semangat dengar lagu-lagu raya di 15 Ramadan.
Semoga kita semua mendapat berkat dan rahmat ye.amin:)

2 comments:

Cik Eka said...

samalah, kat bahagian eka ni. Sorang je Indian. Dia tak makan pun. kehkehkeh

kejap je kan 15 puasa dah

mynameisbulat said...

untung la kalau diorng hormat kat kita tp kt opis kak cik ni sory la memg x hormat pun suka hati diorng je mkn minum..