Tuesday, July 9, 2013

::SElamat berpose semua::

 
 

eceh,orang lain buat entry selamat berpose,saya jugak tidak ketinggalan.muehehe
Ni kali keberapa tah berpose jauh dari family.cam kat obersea rasanya.
Tadi baru je dapat reply email cuti dari my second bos,hazabnye la tengok cuti haku nih.cuti banyak kemain,tapitak diapprove,padahal melayu islam 5 ketul je pon kat opis ni ha.*maroh ni maroh*
Time cuti raya cina ritu,berpusu2 mereka cuti dengan amat seghonok dan havoc.aish..sabor2 lina,sabor

Okla cite bab pose ni mesti ada makanan kegemaran kan.hewhewhew.
time pose je,makanan biasa jadik luar biasa kau!semua nampak sedap di mata itew.
aishhh..kalo balik umah,makanan wajib adalah nasik ulam makan ngan keladi.
omaigod!gumbiranya ati kalau impian jadik kenyataan.
Mano nak carik makanan begitu kat kolumpo nih.jangan harap harapan la weh.
 
Japgi nak p giant beli sardin wat sahur,beli tomato ngan suhun.Plan nak buat sambal sardin sahur ni.
Goreng telur,makan nasik panas2.oho...sedapnya!hehe
Jauh ngan family kenala buat sendiri.hehe.
Dengan ini, CikYna nak ucapkan selamat berpose pada semua ye.
Semoga Ramadan kali ni lebih bermakna buat kita.amin:)

2 comments:

miss fifi said...

Selamat Menunaikan Ibadah puasa :)

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-bulan-ramadan-dan.html

intan said...

Selamat berpuasa cik yna.. =)