Thursday, July 4, 2013

sessi pindah rumah.weeehuuu..

 
aloooo..baru ade masa nak hapdet belog nih. sebab rehat td awal,so masuk pon awal,makanya hapdet la belog nih.muehehe
Nak inform u olls je cikyna baru je pindah umah,before ni sewa bilik je. banyak pro dan kontranya,menyewa bilik dan rumah
Kami menyewa di area batu caves,dekat dengan giant batu caves.fuhh!penat2 mengangkat barang.
Thanks pada yang sudi untuk membantu. Jasa amat dihargai. 
Kami menyewa 3 orang. Rumah tu complete set tau. Tema ala2 english style. like2.
blom sempat amik gambo lagik,nanti Cikyan prebiu gambo ye.
sewa pon ok je sebab bilik CikYna paling kecki,sewa pon murah sket.hewhewhew.
tak kesah sangat pon sebab asalkan buleh duduk,tido,rehat.oh tengok tv jangan dilupa.haha
okla nak back to work,cuma harap sangat boleh duduk kat situ lama.
penat wooo pindah randah. 
bulan ramadan bakal tiba.alhamduLillah :)

7 comments:

Nory Zoulkefle said...

pindah memang memenatkan...
saya pon harapp sgt tuan rumah tak suruh we all keluar, sbb malas nak pindah randah dah...
bila lah nak dapat duk rumah sndiri?..huhhuhu

YnaRazali said...

betul tu Nory.sakit pinggang angkat barang.haha

Farah Waheda Wahid said...

wah dekat area giant batu caves. kalau kakak turun situ boleh lah calling2 yna... *_^

Nao Mei said...

macam hidup nomad lah pula..hahaha...

syuk shusuke said...

keje seterusnya mencari jiran2 yang boleh dijadikan kawan baru :)

YnaRazali said...

kak farah,seriosuly ke???boleh2..hehe

kak omei:ha ah..nomad person.haha

syuk:yeah..tade jiran lg ni.hehe

intan said...

sila ambik pic rumah.. cantek! =)