Wednesday, August 28, 2013

::Kalau hampa seteghess hampa buat apa??::


Haaa..nohaiii tetiba keluar bahasa perlis.huhu
Arini hari seteghess saya, walopon gaji baru masuk tapi itu bukan berita paling hott.
Rasa macam tade semangat je arini tak tau kenapa
Dah tu bila seteghess melanda dan nak elakkan megeren makanyaaa...
Apa yang Yna buat? Ce teka, ce teka??hehe
Kalau nak tahu meja Yna ni penuh ngan makanan je tau.haha. Cekelat pelbagai jenis dan pelbagai jenis jajan.
Ya ampun mana la nak sehat kalau hari-hari cari jajan.
Sebenarnya cekelat atau gula-gula selalu je bawak ke mana saja. Tak kira la ape jenis pom 
Yna ni ade tekanan gula yang rendah, so dinasihatkan untuk bawak je cekelat ke mana-mana dan bila rasa cam fenin-fenin lalat tu telan je cekelat, insya Allah okay.

Hmm.. dah macam melalut je dari tajuk.
Nak share je kalau Yna seteghess Yna akan makan banyaakk-banyaaaakkk..hehe.Lapoor je manjang
Dan satu lagi kalau kat umah bila seteghess Yna suka basuh baju..Gosok baju tu kuat-kuat sambil fefeeling ala-ala Selina Gomes.arghhh...
You olls ce terai, mesti boleh release seteghess korang tu walopon sekelumit.muehehe
So jam nak dekat kol 6 dah ni. Marilah pulang marilah pulang bersama-sama.ehek..
Jaga diri hiasi peribadi

#drama terbaru kat TV9#sangkar#nabila weh nabila#loike.


2 comments:

Nao Mei said...

hang makan coklat sorang ye...hihi...
kong juga dik...

ekin schmidt said...

kalau MG stress MG rasa skit hati n nanges.. haha..
sebab kalau tak nages xpuas.
stres tu xhilang ..
pastu MG ngadu kt someone .
then ilang la..
jap je stres ...hehe