Thursday, August 22, 2013

segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah


Yna berbangga dengan negeri kelahiran Yna,walopon kecik,tapi banyak kenangan Yna!
PERLIS INDERA KAYANGAN. Jempotla datang Perlis ye:)

12 comments:

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

Nadya Dyana said...

Salam kenal , singgah sini. Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu ucapkan berbanyak2 terima kasih kerna sudi join segmen ayu..

jooom blogwalking..ayu dh senaraikan nama blogger yg dah join segmen ni mengikut negeri kelahiran...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/jom-kita-blogwalking-sempena-merdeka.html

Aisha Fauzi said...

Bw sini dari segmen yg sama :)
Jom singgah blog saya dan lihat giveaway menarik ^^ Hadiah gempak ada giveaway menang teddy bear gergasi, dress from softly shop dan macam-2 lagi ! Masih boleh join :D Klik pada link ni -> http://twinkleeestar.blogspot.com/ dan lihat banner pada bhgn header. Pilihlah giveaway yang anda berminat dan join sekarang sebelum tarikh tamat goodluck ! :)

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan dik..

dari segmen yang sama.
done follow your blog.

http://www.syuhada1981.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

have a great day!

pha is said...

blogger kedah datang singgah sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

Norazilawati Ahmad said...

Assalamualaikum...
Blogger kelate datang menziarah...selamat berkenalan dik..

miya amira said...

salam kenalan..
datang dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

asWANism said...

Blogwalking ambang kemerdekaan..Salam Kemerdekaan Ke-56..Semoga silaturahim bloger terus disemaikan InsyaAllah :)

Dari Blog Truskemata melalui segmen Blogwalking Merdeka Ayu Insyirah

Afifah Anuar said...

salam sis ;)

Jom join http://afifahanuar.blogspot.com/2013/08/segmen-round-bloglist.html

Kisah Nenot said...

blogger dari perak dtg menjengah..hehe. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

dan join ga nie
http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html . ada hadiah dress yg cantik utk anda :)

Eira Aikawa said...

orang penang datang menjengah..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html