Wednesday, September 25, 2013

::Cinta Jannah tu novel ropenye::



Sape tangok last episod Cinta Jannah semalam angkat tangan reramai...
Hoi laaa..Yna sanggup balik awal tau nak tengok cite ni.haha.
Lakonan mantap Nelydia Senrose ngan Aeril Zafrel.
Tadi kat hotfm siap ade hot chat lagi pasal last episod cite ni dan siap call lagi pengarah drama ni.
Yna lak tak sangka drama ni adaptasi dari novel jugak..huhu
Eksaited gila tengok bila part last tuh..hadoi laa..
Cuma yang spoil bila tak tunjuk camne Jannah ngan family dia dan apa terjadi ngan kakak Jannah sila Balkis tu.
Marah gila kat Balkis tu lakonan Reen Rahim.huhu.
memang menjadi kann..Cam nak cekik2 je kakak dia tu. Jeles melampaui batas kat adik sendiri
So far ok je cite ni..best jugak laaa.haha

Menggantikan Cinta Jannah adalah Love u Mr Arrogant.ahaaa..
Dah tak ingat dah cite tu camne.tapi dah penah la baca novel tersebut
Heronya adalah azlee khairi dan heroin lak tak kenal.muehehe
Oh tadi g popular, nobel somi aku ustat tu siap di print muka Adi Putra, Nora Danish ngan Izzue Islam.
Omeyy gillaaaa tengokk.haha

Itu saja untuk harini.
Ngantokkk dan tadak mood.

2 comments:

Asha Lya said...

Sy angakt tangan hehe..Haah kita nak tau juga part family jannah kat kg 2 kan..:)

! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ said...

heroinnya zara zya x sabar nak tgok