Wednesday, September 4, 2013

Segmen Santai September by Cik akak



jom join segmen dari akak omei. Yna dah 3x menang segmen akak omei ni dan berkobar2 nak join bila akak omei sekali lagi buat segmen beliau. Hadiah pon menarik tau.hehe.

nak join? Klik la banner comey kat atas tu.Senang je nak join dan syarat pon simple tau.

Jawapan: akak omei ade tanya warna kegemaran beliau selain purple. Kalau tak silap, beliau penah bagitau dulu tapi tak pastila betol ke idok. Yna try jelah ye. Selain purple akak omei minat warna MERAH. hehe.

So tunggu apa lagi, moh le kita join kekawan. bye:)

3 comments:

Nao Mei said...

Makseh sudi join segmen santai cik akak nie...
maklumlah simple je....

jom tengok link anda kat sini....semak warna pilihan...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

Nadya Dyana said...

Salam, Nad dari Segmen yang sama. Singgah sini :) Jemput juga singgah blog
Nad :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html