Tuesday, October 29, 2013

Holaaaa....updated Island steambot


Hi:)

Lama tak update belog ni. Bersepah-sepah sampah sarap dan habuk-habuk melekat.
Cuci sket dengan vanish dan tadaa..clean oledy.
merepek okebai.haha
Minggu lepas adalah minggu sibuk sebab nak dekta hujung bulan.
Hari-hari bukak belog tapi takde masa nak update.
Kering dengan cerita-cerita yang taktau nak mula dari mana.huhu
Minggu lepas takde yang menarik cuma ade program alumni di Island steambot.
First time bersteam bot, memang terkial-kial la.
Orang semua dah makan habis, Yna baru nak masak-memasak.haha
Rating steambot tu biasa je sebab tomyam dia okay la untuk di makan.
Tapi semua seafood memang fresh. suka-suka.
Sape nakmencuba, boleh la melayari fb Island steambot kek sini: klik
 
itu aje nak koba kat korang. Nak balik dah ni.
huhu..
Take care ya!

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

eh mana ada berhabuk sangat...akak dah tolong tebas semak samun dah... *_^

Eraz Fadli said...

Bestnya steamboat.. Last makan masa Zara Faleesya belum lahir aritu..

Eraz Fadli said...

Bestnya steamboat.. Last makan masa Zara Faleesya belum lahir aritu..