Sunday, November 24, 2013

::Preview CARRIE::


Carrie (2013) Poster

semalam tengok midnight cite CARRIE...nak kata seram tadelah seram, cam thriller..
bila tengok midnight tu rasa la keseraman dan kekonfiusan tetambah lak duduk sebelah si mek yang asik menjerit je manjang..haha
so far, ok la not bad cite niii...kesah si carrie white yang ada kuasa luar biasa...dan mak beliau plak terlalu caring dan takut anak beliau akan terpesongg...
Mula2 tu cam tak paham gak, tapi time prom night masa Carrie nak tunjukkan sape sebenarnya dia, masa tu laa rasa thrill sket..haha
Lau u olls nak tau kesah lanjut pegi la menonton di pawagam berhampiran yeee...
Asalnyaa ktorg nak tengok cite penanggal, tapi lum kuar lagii.

Nak p makan nihh, ayam penyet aka pecel lele..hoho...
salam:)

1 comment:

Tasha Aqisha said...

macam best ja... hihi.... bw sini.. :D