Monday, December 2, 2013

::Each a cup tade bubble satuu!::


Mocha Ice Blended
 
Yna lebih gemarkan chatime dari Each a cup, tapi sebabnya each a cup lagi dekat dengan opis, makanya beliau la menjadik pilihan hati
Tadi pas lunch tetiba nak minum kopi sebab ngantok yang teramat.
Then oderla ais blended cam gambar di atas. Mocha ice blended
Menguap je kejenya dan bila minum...alamakkk! spoil betul
Manis tahap gaban..hoih laaa.. terus mood dah tak elok.huhu
Then just telan jela air tu.seb baik tade bubble. Sekali sedut dah habis
Yna memang tak suka letak bubble atau jelly sebab as for me rasa cam nyusahkan je bila nak minum
Yelah, tengah sedut air tetiba nak kena kunyah mende kenyal tuuu..haishhh..hehe
So bila oder je mesti cakap awal2 tanak tambah pape dalam air.
 
Oh sekarang ni Each a cup ade promotion. Tambah siggit dapat cup besar. Tadi akak tu dok promote kat Yna tapi tak berapa nak berminat.hehe
Akk opismate Yna oder teh ais siap gelas besar lagi dah tu mengah nak habiskan sebab manis sangat
You olls pon lau minat ngan pearl or Yna panggil bubble tu(lain dari yang lain) bolehla cek kat website each a cup. Minuman dia comey-comey je tengok..rasa geram lak tengok bewarna warni..hehe
Back to work and need more coffeee:)

1 comment:

adrianna syaz said...

Ada pnh minum dulu..suka rasa buh markisa dgn apel..klu x dahaga bru suka letak pearl tapioca tu..tp klu dahaga..mmg tak la.hehe