Monday, December 16, 2013

Preview The Hobbit



Sape dah p tengok, ce angkat tangan...!
Best ke idok??Saya cakap ini sangat la besttt walopon ade sambungan.
Dengan tiket yg agak mahal, ok la berbaloi la dengan jalan cerita yang sangat adventurous.
Bak kata orang, kalau tengok Hobbit 1 mesti nak tengok Hobbit 2 dan mesti faham dengan perjalanan si Hobbit atau Bilbo Baggins (Martin Freeman).
 
Ape yang Yna paham sinopsis cite ni  bila Bilbo dan Gandalf bersama orang kerdil yang lain dalam perjalanan ke gunung sunyi (lonely mountain) *translate tu takleh belah..haha* untuk mencari Arkenstone.
Dalam perjalanan tu mereka ni diganggu oleh puak elf and Orc gitew laa. Puak elf tu memang hensem tapi yang Orc tu memang tak boleh blah tak hensem.haha
Kemudiannya bila sampai ke gunung tersebut, si Bilbo ni kena dapatkan Arkenstone tu yang ade di baawah jagaan Smaug seekor naga yang besau dan ganass giler.
Hinggalahhh smaug tu marah dan kembali untuk mengganas di perkampungan sekitar gunung sunyi tuh
last-lasttt.......
TAMAT .maksudnya ade sambungan la..haha. Nak tahu Bilbo berjaya ke tak menawan si naga tu kena tunggu la sekuel seterusnya yang tatau bilaaa.haha

Yna tengok sambil kesejukan lam panggung dan kemengantukan.haha
So far best sangat citer ni dan superb.Sape yang lom tengok jom jengah ke panggung.
Sekian :)

1 comment:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/