Monday, January 6, 2014

::Rumah atau bilik sewa?::


Hai olls..Lama tak update atas sebab tertentu.haha
Just nak mintak pendapat laaa..kalau anda semua nak carik permanent tempat tinggal sebab kerja atau belajar, mana korang prefer?
Umah ke bilik?
haih!! Saya menemani sorang rakan saya ni semalam eh bukan hari sabtu mencarik umah atau bilik sewa area gombak atau batu caves
homaihhh punya la susah nak carik.Pegi je maaf ye dik dah tade.
Yang best tu semua tanya still study lagi ke?ehhh2 muka kami mebi nampak muda. Itu sudah pasti.mihmih
 

Ade satu umah tu pegi bagi salam tade lak manusia nak jawab. hoih laa. Nampak kenderaan ade je depan umah. Mebi ingat kami nak jual barang kot, ade plak..
Ade satu lagi tuh umah dah ok, owner dah ok tapi cam dikelilingi indon..kompius sat..
Owner lak siap jamu ayaq soya lagi..punyalaa nak sembang ngan kami semua.
Balik je kami terus berpikir dan berpikir.
Bagi Yna sendiri Yna prefer umah la dari bilik. Sebab privasi tu ade.
Cuma tu lahh kena consider jugak,dekat ke dengan LRT, pondok bass.hoih!
Bankrap kalo hari-hari naik teksi..makan megii pon tak cukup.

So as for me saya suka kepada umah sewa dari bilik sewa.
Depends laa pada semua.
Hak memasing untuk memilih.
Terima kasih:)

1 comment:

Nao Mei said...

kalau bilik sewa susah sikit dik..hihi...rumah sewa memang mahal..tapi bagus lah rumah sewa...huhu