Friday, September 19, 2014

My First BFF Contest by Simply Siti




Saya pengguna tegar mekap dan penjagaan muka simply siti. Dah 6 bulan saya pakai dan alhamdulillah banyak perubahan yang saya nampak.
Maklumlah kulit muka minah-minah kampung macam saya  ni tak adalah nak flawless sangat. Berminyak dan berjerawat.
Setakat ni saya pakai White and Detox full set, tu pun selepas kawan saya mengesyorkan nya. eceh!
Mahal sikit, tapi saya pakai sikit-sikit untuk penjimatan.hehe

 
 
 Gambar from google buat sape yang tak tahu macam mana ropenya white and detox ni. Ada cleanser/mask, toner spray, night and day cream.
nak ceritanya di sini tadi saya bukak website simplysiti dan terus nampak satu contest.

Taraaaa....


Let's celebrate the arrival of latest cosmetic range, My First Make Up by participating in SimplySiti My First BFF Contest!
 How to Enter?
  • Purchase 2 products from My First Make Up range
  • Upload your best snap photo with BFF using My First Make Up on Instagram with hashtag #simplysiti and #myfirstmakeup
  • Send your details (full name and contact number) together with scan copy of receipt to contest@simplysiti.com.my BEFORE 30 October 2014
Winners will be chosen based on the MOST GIRLISH look created!
 
Selpie-selpie sedas dua das ngan kawan-kawan, terus dapat hadiah lumayan. Terpikir jugak nak join tapi sibuk sangat sejak-sejak nak berhenti kerja nih.
Kalau u olls ada masa boleh klik kat website simply siti tak pun klik  sini
Pengguna tegar simply siti, apa lagi moh join ramai-ramai.
Mesti tak menyesal bila menang hadiah lumayan.. heehehe
Nanti saya buat review produk ni ye.

 

2 comments:

Starniea said...

Yna ditag utk join liebster award. Kalau ade masa join la. Tiada paksaan. Sekadar memeriahkan dunia blogger jer. :-)
http://angguk2.blogspot.com/2014/09/liebster-awards.html

acik watie said...

Rajin jugak layan selfie ek?Selamat berkenalan..

http://acikwatie.blogspot.com/