Tuesday, October 14, 2014

::Faktor usia, saya semakin tua!::





Hi olls,
Nampak kan betapa nak jadik blogger sepenuh masa tak berapa nak menjadi. Setelah nak dekat dua bulan baru kau update. isk isk isk.
Sibuk la semenjak nak meninggalkan ofis ni. Macam- macam nak kena buat dan sangatlah pening.
Sayang nak blah dari sini, tapi apa boleh buat, saya tak mampu lagi. +__+

Yes, umur dah makin meningkat ni. Nak dekat 30-an dah pun. Rasa macam tua sangat padahal masih baca majalah remaja.
Fefeeling mak-mak jugak bila beli Wanita. Kadang-kadang tu kena tau la jugak sesuatu yang bermanfaat, ye dok?

Beza sangat dulu dan sekarang: (masa muda-mudi dan sekarang masih lagi muda cuma bakal jadik wanita. hiks)

Dulu: Training silat, buat chop kick, lepak-lepak ngan kawan-kawan : boleh lagi. steady! tak penat pon padahal esoknya ade kelas kol 8.30. Muda sangat u olls.

sekarang: habis je keje, makan tak peduli, asyik mau tidur je. Program ke jalan-jalan ke memang tanak ikot. hoih!

pernah lepak kat kelantan pagi-pagi buta? duit tak ade? esok ade kelas. kau pernah?!

Bila fikir balik dulu dan sekarang jauh bezanya, even kawan sebaya pon cakap. Adakah faktor usia kita jadik sebegini.
Memang nak life macam dulu-dulu masa belajar, tapi takkan nak duduk kat situ je.
Bak kata orang ada pasang surut kehidupan.
Kalau boleh putar masa?? Nak je kembali ke zaman semasa kakak saya masih ada.
Ya allah! rindunya

Semoga beliau tenang di sana. Dan semoga saya diberi ketabahan untuk menempuh hari mendatang. InsyaAllah.




1 comment:

nor azira said...

blogwalking di sini..sy folo awak tau..awak nk folo sy x?koh3..

tua dh oi sedaq diri..hok3