Friday, August 5, 2011

diari ramadan saya=)

da 4 hari ramadan berlalu
macam2 crita yg ada,yg nak dicerita
tapi yg sedeynye tade gamba
tak sempat nak snap..huhu
okla...
oleh sebab ni pasal diari ramadan
let's me cite2 sket pasal 4 hari ramadan sy..hehe=)
sepanjang 4 hari ni,sahur n berbuke kat bilik kak muna n abg ludfy
best rupanya berbuka,masak dan sahur ramai2 ni
of cos 4 hari ni tak tdo,coz masak2 tunggu sahur
yg bestnye,subuh memang tak lepas la..hikhik
syukur alhamdu Lillah=)
so far, sahur la paling best..
makanan...fuhhh!!!torbaekkkk!!!
macam2..dari kari,sambal,tempoyak(sakit perut makan tempoyak!!!!)
macam2 la...hehe
bab bukak posa plak...tadela trase sgt even makanan agak simple
even makan kueh pon,berebut2,still sedap dan kenyang..rezki...hehe
abg ludfy pon da bli pti ais..macam2 yg dye bli
ktorg la untung
asek makan je tak brenti
now kak has ngah wat mee kuah...puhhhh!!!
tingat mee kuah mak sy buat..i like...hehe
bab makan2 ni,skarang rase da improve
dlu kalo bukak posa tak makan nasik,cam nak pengsan je...hehe
tapi skarang okla..
ada hikmah mungkinnnn...
tak sabo nak balik umah..
dapat cuti seminggu b4 raya,okla tu...hehe
tapi baju raye pon takde lagi
haish...
pakcik kate nak dtg kl,nak bli baju raye same2
tapi takpe
raye lambat gi..
bli la sepasang baju yg dah siap..mlaram kot raye nih..hihi
okla...tatau da nak tulih hape...
btw,rindu nak bukak pose ngan kawan2 kat uia..
share makanan,gi bazar...huh!
rindu gak kat adila,kak fad,intan...rindu saat2 kat sg chincin...
okla out dlu kawan2..
hope korang njoy la...(kalo bace...)
tak njoy pon takpe..
coz this is my blog,my diary..hehe...
jumpe lagi nxt taim...
salam'alaik!


untuk tatapan..bukan gambo sebenar coz ni adelah mee kari..hihi

1 comment:

intan said...
This comment has been removed by the author.