Sunday, August 7, 2011

peberet ooo peberet..

yeay!!!
da seminggu pose...
alhamdulillah,macam2 yang berlaku
suka duka..hehe(ade ke?)
ooo..aktibiti harini,cam besa la..
bangun cket punye awal..kehkeh...
pastu tgok muvie,devils beside you..best gak..
oooo..
arini paling best..
tadi kak has masak peberet fud i,
TOMYAMMMMM!!!YEAY!!!
even bukan di atas pemintaan,secara kebetulan,tapi at least dapat la gak makan tomyam
hehe
suke sgat ngan tomyam
kalo kat umah ade tomyam memang tak pandang benda lain da
asek ulang makan benda yg sme
tak jemu2..hehe
kat umah pon adek suke tomyam yg sy buat..(puji memuji diri..ngeh2)
tadi pon mase bebue tadela makan bya..
tetibe knyang n blum semayang magrib..
so,makan pon cket2 je
sy memang pandai wat tomyam..haha
tak cye tanye my mom..(ops!)
ala stakat campak2 bahan,no hal la...huhu
asal rase masam,pedas da ckup maveles..
tadi da g bli tket tu rye
bos bagi cti 2 minggu..yeay!!!!!
raye puas2,tapi baju rye tade lagi...hehe
tape,my kezen pon ajak buat kek..hehe
rajin bebenorrr...
haip..lupe plak..
sy balik 25 ni...
tak sabo nak tggu family pakcik dtg..
huhu...
oh mulanya nak tayang resipi tomyam spesel,
tapi tak brape nak ingat,kne praktikal
hehe
so,ni la gambo yg smpat di 'snap'
tomyam..
peberet sy dari dlu smpai skarang..hehe

tarara....nice rite=)


3 comments:

Luqeem™ said...

fuh sedap tu! lama tak makan tomyam..

husnaradzie said...

hehe..bla nak dtg cni...

intan said...

tomyam sedap.. =)
lama cuti 2minggu..best2
family pakcik dtg merisik ker..?? hehe..~