Tuesday, August 9, 2011

senyuman yg dinanti-nanti...(^_________^)

10 oktober 2011
tarikh keramat itu,
tak sabo nak menunggu,hehe
dah lama dah rasenye menimba ilmu d uia atau bahasa inggerisnya IIUM
6 taun kot campur skali ngan matrik
macam2 cite suka dan duka
masam,manis,pahit,semua ada
tak dpat digambokan...
2 taun kat matrik,macam2 yang blaja
paling best mase join aktibiti RCC aka red crescent club(PBSM la..)
best gak la mase tu...
bab PSSCM plak mase tuh tak aktif lagi dalam persatuan..
just trun trening,maklum la mula2 lagi..still malu2(skarang telebey tak malu!!kekeke)
then,ble masuk gombak,kre advance la..
seb baek takde la culture shock sgt,da biase da ngan suasana bandar nih..hihi
so,bermula la cabaran2 di gombak
dengan kebesaran dan keluasan kawasan,penat jugak la berjalan kaki ke kelas(sebab tu i kurus n slimmm..hehe)
paling jauh bejalan ke AIKOL la.fuhhh!!!memang mencabar!
tapi takpe,tu semua kenangan..hehe
lagi ble masuk depatment sociology..
alkesahnye dlu tanak major soka nih,nak major political science,tapi tak dpat
huhu..sedey...
so,major la sociology dengan sedeynye!!!=(
tapi alhamdu Lillah..da grad da pon dengan major sociology n minor IRK
ble da masuk gombak,aktifla ngan PSSCM nih
rase gumbira ble join aktibiti,besame kawan2
macam2 kenangan yang pahit manis dan memalukan...hehe
tapi best!!!!
ooohhhhhh....
ni tajuk senyuman yg dinanti-nanti..
out of topik plak...
ni adalah kesah senyuman MAK sy
dia tak sabo nk tunggu sy konvo
dah lame dia menanti konvo nih
yela,lame sgt blaja tak habeh2
nak wat cemane,sape suro blajo uia..haha
isk2....
mak da siap buat baju dah,eh bukan...
bli kain buat baju tuk konvo...hihi
takpela...
t sy akan dpat tgok senyuman tu...
oh lupe plak,
my abg gemoks aka pakcik pon konvo bulan 10
dia hari ahad..
katenye mintak sy pegi,tapi tgokla cemane..hikhik
okla kekawan...
tu jela cite senyuman sy...
dengan ini..
saya NORHASLINA RAZALI,0717674
telah menggradkan diri
dengan memajorkan dri dlam sociology n anthropolgy dan minor Islamik revealed knowledge..
alhamdu Lillah!!!=)


tada..hs building...

uia dihatiku=)



view yang santekkkk..hihi

2 comments:

intan said...

tahniah awak..
yeay kita konvo sama2.. =)

S.A.H said...

congrate :)