Tuesday, August 23, 2011

posa di perantauan lagi...huhu

erk..alhamdulillah..kenyang!!hehe
pejam celik pejam celik minggu depan da nak raye da
wohohoho...syioknye..
tapi tulah,ble tibanya syawal,maknanya ramadan pon akan pergi
alhamdu Lillah..
dapat mengecapi ramadan kali ini
indah sgt...rase sronok dan tenang
hehe...
ok la...becakap pasal tajuk entry di atas
taun ni taun ke 7 kot posa kat perantauan..(cam dok obersea plak..)
obersea kat gombak ni ha...
memang la sempat tuk berposa kejap ngan family,tapi most of the taim berposa di rantauan ni haaa...
banyak suka duka masa bukak posa bejauhan ni ngan family
mula2 memang la trsa sedey, tapi pastu okla..
kawan2 ramai,bukak posa sesama..best3
bukan semua org dpat rasa camtu
p trawikh gak sama2 ngan kwan..hehe..nikmat!!
okla...
taun ni akan balik pada 25hb ni
aka hari kamis ni..tak sabo rasenye
ni plak fisrt taim braya as a worker..hehe
balik ni tak sabo nk makan makanan2 yang best..huhu
macam2 dalam otak ni ha...


:tomyam mak yang dirindui...waaaa..:


:mee kuah,baek punya!!:


:ni asam pedas keladi buatan tok:


:laksa buatan mak lang..huhu..:

tu la cite dia..makanan ni mesti sy dapatkan b4 raya walaupun rye tinggal beberapa hari je
hehe
ok la, that's all tok entry kali ni
c you oll next taim
(bajet cam ramai follower)
kekekekekeke

1 comment:

intan said...

same lah kita..puasa di perantauan..
cuma this time kat umah makcik..
ok selamat la ye awak..
see u next time.. =)
cuti lame 2mgu..
ti i promote blog u lg k..