Wednesday, February 20, 2013

hang lembik?!


salam hujan2 buat semua...(eceh..bajet2)
ni nak cite cket,amik masa sket kat opis sebb ngantok tahap cimpanzi
i nak ceta cemana i bley join silat cekak pd u olls
I repeat,,...
S.I.L.A.T ok!
ada kaitan ngan apa yg sy nak story morry ni
ada baca belog cik intan hari tu
cik intan cakap dia budak lembik masuk silap
no u are wrong dear!
we are strong...lallalala

yang kek depan ni cik intan

now back to my stori...
dolu2 memang ada cita2 nak blajaq martial art masa skolah
tpi kat skolah ada taekwando, gayung malaysia tpi tak interested nak menjoin
dijadikan ceta masa kat metrik uia aka cenfos iium..
i tejumpala ngan someone ni
OMG!cantik nya ciptaan Allah,...
Cikton nama dia,eheh(rindu cikton,sobs)
ce teka mana cikton...di mana di mana?
diala yg mengenalkan sy ngan silat cekak,yuran plop dia bayarkan dlu(baik kan,baik kan,baik kan)
dan i plop hanya ikot dia,taim dia trun i trun,ikot jelah apa yg dilakukan lam kelas tu
boring kot masa kelas2 awal...aduyai cam nak give up
tpi sebb utang cikton tak bayar lagi,ku gagahi jua -.-
nampak sgt tak iklas kan?isk3
berkat kesabaranku ini akhirnya berjaya la jugak tamat
dr asas jatuh potong kemahiran... omg i can do it!

so bila i hapdet status di Fb mengenai perkembangan i dengan silat
adalah pulak yang mengomen(ewah2)
antaranya:

"hang masuk silat?"
"biaq betoi hang ni?"
"perghhhh!lina masuk silat..boleh ka ni? satgi kena tumbuk tak pasal"
ceh...kuang hasam punya kawan2. ada plak p bagi komen camtu
bernas la skit woi,takkan nak tunggu da kerepot baru nak terhegeh2 blaja martial art
so i maleh nak layan komen2 tuh,lantakla nak cakap mende pon
kalau jadik pape pd i bukan mereka itu akan tolong i,so at least i try
ye dok?
silat cekak ni best,tak ada kuda2,pompuan memang patot join
malu kot nak terkangkang nak berkuda2..cam sy dolu2
eh,dlu sy join karate jap(pastu brenti sebb tadak motip)
program pon macam2 ada especially kat uia ni
cakap pe yg kteorg tak buat,semua ada tau...
boling,panjat bukit tabur,riadah,kem,berzanji,karoke,sambutan maulid..semuala...banyak!
teramat,dan di sini la sy mengenal erti persahabatan
sahabat yg susah senang sama2,tengs u ollsss(sobs3)
t layan la sedikit gumbaq ektibiti we olls ye
takat ni je kot entry ni
len kali i hadet g psal ni~ngantok ketahapan kemaksimunan da ni

p/s:pada mereka,sy tak lembik hokey!sopan santun saja #smile#

 see?the muka cuak after nanges2 memanjat gua damai~saya tak ekstrem

ni dinner alumni~walopon blom jadik alumuni lagik masa tu


first demo~vahvahvah..see da pakai unipom

 the sememeh look~dalam peri ke penang

 makan~ektibiti paling digemari ramai

this is owsem!memory with kak juju

 cam sy..eh masak pon ada?

 best exco and team eva!loike2

 wana peberet sekarang..ekekekekeke

konvo kesyen we olls at uia


THE END~BANYAK G TAPI NEXT TAIM HOKEY

njoy ur life!#smile#


2 comments:

intan said...

wah segan plak..pic yg atas tu..haha
lepas join silat kita dah x lembik,tp tough..hehe best entry like2..

husnaradzie said...

kan intan...sukati plak dyorg berkata begitu pd cik lina...cam nak tumbuk2 je muka...
bak kata arwah kak zu, biar taf tapi jalan stil kepit2...ehe