Wednesday, February 20, 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

Thanks to Cik Intan qisatulhayati.blogspot.com
tadi baca blog cik intan pastu nampak plak post fresh dr cik intan
ahahh.....cam menarik je untuk belog2 baru seperti sy
yg baru nak berkembang pesat,tanpa polower yg ramai
so mohla kita ikuti segmen cik nurul ni..
nak tau lanjut boleh mengkelik
dan carik la segmen yg di post oleh cik nurul..
selamat berbelog o ollss...


ololo omey2...

29 comments:

intan said...

join jgk ek..good2.. nnt ramai la follower u..
eh awak dah letak link entry ni kt komen entry segmen tu ke..

husnaradzie said...

tu ade tu....kat atas tu...

husnaradzie said...

dah2..baru paham..hehe

NurulFHMT ◕‿◕ said...

komen awak belum di approve itu sebab link awak tak da lagi,boleh rujuk dekat nota untuk peserta tu dulu sebenarnya :) link awak akan di update pada senarai peserta bila saya dah approve komen awak :)

apapun,thanks ye sudi join segmen simple saya ni..hehehe..senarai peserta ada di sini :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

boleh bw n check link awak :)

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

((: AYu :)) said...

salam kenal... dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

husnaradzie said...

nurul dear!dah ade..hehe..maafla,buta it sket..ekekekekeke
eyka dan ayu:thanks!i will...

Nabilah Zamri said...

Balas kunjungan....
Done followed u back...
(n_n)

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

saya memerlukan bantuan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

done follow you :)

Idilia said...

done follow., dari segmen y sama jgk., jemput singgah

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Murni Afiqah said...

Salam alaykum =)

Followed! Terima kasih sudi singgah blog saya hihi =)

Iena Gie said...

salam dear..dari segmen sama.. dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

SALAM KENAL..

DARI SEGMEN YG SAMA..

JOM SINGGAH SINI PLAK http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Miss Za said...

salam kenal...folower ke 55. jom singgah sini plak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-88..

please follow me back:
http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

NAJIHAH HASIN said...

salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Nasuha said...

Salam. Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan. =)

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema said...

Dari segmen yang sama. peserta #151

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Idilia said...

~ assalamualaikum, jom beli tudung . :) . boleh tengok sini .
http://sukasukidee.blogspot.com/2013/05/bawal-and-shawl-tibal-baru.html