Tuesday, February 19, 2013

kekawan kekawin ^_^

ehe...semangat no nak cite
kan da lama tetinggal...so banyak la nak kena story kat u olls,.
apa kesah menarik yg berlaku last year..
ce tengok kat post title tuh...kompius sket kan..
ni adalah kesah2 chenta lasy year..saat ijabkabul alumunis2 uia..
ohsem~
bak kata abg adil masa kem,kawan2 dlu bru kawen(eceh!)
abg ery+kak haniedew
sy akan setat dr bulan Jun la...sebb last sy blog bulan jun lepas..
bermula lah penyatuan kak haniedew dan abg ery TV3(ms tu blom jadik tv3 lg)
sy tak g wedding melaka blah kak hanie sebb bekerja ms tu
so berkesempatan pegi blah lelaki d cheras
kak haniedew sngatla terserlah kecantikkannya(dia mmg cantik dengn kulit yang halus)
dan abg ery pom sgtla cantik lg ohsem lg hensem(iklas ni iklas)-eheh
we olls ni pegi la membantu mana yg patut..
gara2 janji pengantin lelaki nk bg goodies gojes kat sy...hehe(nampak sgt tolon sebb goodies-isk3)
jadik marila layan sedikit gambo yang nais dr kenduri mereka...
semoga cepat2 dapat bby~
we olls yg single~masa ni yg tgah tu single,skarang not available...kikiki


ahli2 uia pj

ni namanya makan tak hengat sebab lapaq.penanggah kot(erk!)

ni tatau sapa...adik bradik pengantin agaknya

ni ni ni..kenai dak kenai dak...we olls la!

eheh..nampak tak?sy tu...

blanja eskrem pada mereka...kanak2 kecil(xtemasuk bob!)



goodies dr melaka


aimanihsan+ekin
ni kat rumah ekin di meru
kami tak dpt join d rumah aiman sebab bercanggah dengan event kawen yeni(kalo tak silap)
penuh warna warni...baju pon cantik sebb ade pink(eh2 pink?)
dua2 pom comel,cuma aiman nampak sgt memakai bedak(kikikiki)
jom layan gambo2 sekitar majlis

 cantik kan,kan kan kan..gambo jauh



 omey omey wardah

 they olls

afrina?kan?

yeni+bebe
penang taim!ahahahahaha..jalan2 kot
best sgt..sebb jauh bely jalan2
we olls stay d rumah affuan yg kaya dengan pelbagai jenis makanan...tengs affu and family
maka kami pon pegila ke majlis warna warni itu
sungguh ohsem u olls..like..cam party
yeni also cantik,bebe also macho...
pas kenduri we olls g carik jeruk dan makan cendol
omagai!
mari layan gambo2 lagi
 rumah affuan

 pelaminan ohsem oooo lalallalala

  we ollss..(pesyen tudung baru)
 omey2 with kakak mun


afiq+kak bell
taraaaaa...afiq +kak bell...
sy kenal mereka masa kat matrik..
lama dah...tahniah u ollsss...
buat di dewan putrajaya yg sgtla cantik...
dan we olls ni tunggu smpai la semua org nak balik
biasala kalau taim ni jadik cam gathering
dan semestinya both of them juga amat secocok..
mri tgok gumbaq!

 menunggu ketibaan

 see...cantik kan?

 gedix!


aaaaa....we ollsss.

my busuk+bedil
hehe..my busuk is midah
nama panggilan kami dua
busuk is totally cantik sebb memang da cantik
we olls g kenduri umah dia kat green wood and sama2 masa akad nikah
so swittt..
ekekekeke...

 like the pengapits!
 this is biru..like3
senget,,maleh nak rotate



okeh..setakat tu dlu..sebb banyak lg kenduri yg sy miss
dekt kampungla...sama tarikh la..
ape2 pon semoga mereka semua berkekalan hingga akhir hayat
dapat bby yang comey2..
aminnnn...



2 comments:

intan said...

ramai dah yg kawen..pasni menyusul lg yang lain2 plak..insya-Allah.. =)

husnaradzie said...

pasni cik intan,cik perus,cik ayu,cikhas