Tuesday, February 19, 2013

psscmuiam dah duaplohlima tahun

salam kawan2..(bajet ade followers..mihmihmih)
baru je balik dr kem ni,penat lagi memenatkan
kem apa yang tak penat betul tak?huhu
now nak cita apa yang menarik dan tertarik di kem tersebut..khas untuk yg tak join,silalah baca...
kem ni namanya Perkhemahan Jubli Perak PSSCMUIAM

berbalik pd cita kem yg bermula pd 15-17 febuari lepas
oh yes!kem ni dianjurkan oleh alumni2 uiam(temasuk sy)
preparation kem setat taun lepas lg,dr perancangan,komiti dan segalanya la
alhamduLillah,...berjalan lancar
walopon ad sedikit masalah berkaitan kewangan tp dpt diselesaikan
tahniah ye semua
bermula pd hari jumaat malam(sy datang lambat)
lepas je ice breaking,ektibiti yg dinantikan ialah night walk
jalan2 di waktu malam
oh masa ni sy adalah yg tereksaited sekali(tapi tak jugak)
hihi...mengikut budak2 ni jalan sambil ikat tangan dan totop mata(sy taklah dyeorg je)
jalan dengan penuh liku2,mengharung onak dan duri
tak dpt nak bayang kan bagaimana mereka rasa..kesian la jugak.
tpi takpe...dah nama pon kem...nak senang lenang baik balik umah tdoo..hikhik

then esoknya setat dengan aktibiti pg
(sy bangun lewat pukul 7.30 sebb snooze jam)
sampai2 je dyrng da habeh besenam...sy ikot la besenam kunun2
aktibiti pg pas senam adalah modul tambahan,gantikan ceramah oleh YDP seberang Prai
sy plop ngan kak lin trut mengikuti ektibiti d dewan tanpa menghiraukan ketering yg tgah masak(maaf banyak2 tak tulun)
ha...aktibiti ptg pas zohor agak menarik
sy merelakan untuk bersun burn ngan peserta2
berpanas dengan mereka dengan ektibiti guring kasuit(eh2...kasut la)
pastu angkat mengangkat kawan2(yg ni paling best)
mereka perlu angkat peserta kat depan dengan sekuat tenaga(sy hanya memberikan sukungan)
kalau suh sy belum tentu lg sy bleh buat, serender awal2...kekekekekekeke

mlm plak tak dpt nak hapdet banyak...migrain dtg gara2 berpaneh ptg tu...
sy tdo je ngn mak buyung aka HUDA

dan ESOKNYA
bangun lewat lg!yeye!
masak memasak bersama cep bisu dan pekak ngan barang2 yang digunakan
nampak kerjasama dyrg msa tu..kemon u olls!
macam2 gelagat masa tu...
sampai tengahari taim penutup...nampak la betapa semangatnya mereka nak tutupkan kem(jus jokin)
semua benda mereka buat,planning,macam ne nak dekeret dewan,usherer,bagi adiah
good job u olls....
walopon semua lapa sebb hampir jam 2 tapi semua menahan mata dan ada yg telebeh kusyuk
maka tepat jam 2.30 ptg U.kaha pon menotop perkhemahan ni...
mereka pon bertepuk2 tangan beramai2 dengan penuh gemuruh dan meriah(pergh ayat!)
semua bersurai jam 6 pas semua habeh berkemas...

END OF STORY

p/s:tahniah untuk semua ALUMNI PSSCMUIAM
tanpa anda siapalah kami..
dan untuk peserta terima kasih kerana kesabaran anda semua...
u go boys and girls!
jumpa lg next program...
layan gambo2rization: 

 The PC~kak lin,wan zul(berkaca mata),ery TV3(pegang kamera),khai

 kakak has(sempat tersenyum,Huda(momma)

 the katering~


 cantik kan,kan,kan,kan...kretip mereka ni

 ni lg contoh kekretipan mereka~




 itu adalah kamil grup~


 hasilnya~

 yuyu and kak lin


 standby katanya~eheh

 ini?motip,motip,motip

 nyanyi lagu katanya~
 this is the artist~

 kasuit kasuit!meh beli...

 ha ko ado!bleh buat?mihmih

 dian!~bukan berdangdut..

 made by them from tissue~nice...

 takraw~eheh...

 chep bisu dan pekak~
 apa yg mereka buat hanya mereka tahu...hikhik


 pais,aiman(terlindung) dan hapis~thanks to the tshet



 afiq herbalife!

 boyses alumunis..

 sila like kalau kami comel -.-

tshet itu cantiks!


NANTIKAN KARNIVAL SUKAN DI KUANTAN!
lawati www.psscmuiam.org untuk aktibiti menarik


5 comments:

intan said...

wah suka2..dah hapdet pasal kem yg best.. saya la follower awak..huhu =)

intan said...

awak ada word verification la bila nak komen,
kalau nak hilangkan:-

gi ke DASHBOARD
click SETTINGS
then pilih COMMENTS<< tulisan kecik bawah settings
scroll down ke bawah dan cari SHOW WORDS VERIFICATION FOR COMMENTS?..
tickkan NO..
then scroll down further,, jmpe SAVE SETTING?? click it

husnaradzie said...

apa tu?kenapa perlu word verification?

intan said...

bila nak komen dia keluar..dah buang ek..senang je nk komen skrg.. btw pic baru kat atas cun..=)

husnaradzie said...

cun kan kita..kan kan kan..ngan tshet yg ohsem tu..ehe