Friday, February 15, 2013

kobar baru 2013=)

assalamualaikum semua!
omagai lama nor tak hapdet belog ni...
setengah taun kot,nampk sangat saya seorang blogger yang tidak berjaya -.-'
now back to my stori.
nama pon stengah taun...macam2 la benda yang jadik for the past 6 months
aiyooo...6MONTHS
so camne nak mula dan nak cita dr mana,sy kena pikir dlu...mihmih...
kering idea gak ni
rasa nak menulih membuak2 dan membako2 tapi rasanya cam belog ni tak menarik je
ada ka org nak baca,isk
tengs jugak untuk blogger2 comey yg memberi inspirasi padaku:
dan tak lupa pada Maria Elena/Irine Nadia dan Fatin Liyana
sungguh ohsem la belog mereka,terhibur membaca bagai di awangan...kekekekekekekekke
Okla...nanti sy sambung lg entry. InsyaAllah belog ni akan trus subur dan mekar di ati...eceh
nantikan sy dan perkembangan terbaru sy.

SALAM CERIA ^__^

p/s:nak g kem ni..semangat!PERKHEMAHAN JUBLI PERAK PSSCMUIAM

cantik kan banner,cantik kan,cantik kan...hihi


4 comments:

intan said...

saya baca blog awak k.. =)lepas ni selalu2 la update ek..

shuk_kira said...

betul2

husnaradzie said...

OKAY INTAN..TENGS A LOT!

Miss Ima said...

hi..sye pun xlupe diorang jugak...awk nanti follow blog sye balik ye...www.azimahshukor.blogspot.com