Wednesday, April 3, 2013

::Hand sanitizer itu perlu..Perlu.Perlu::





Ehek,ni pehal plak nak tempek gambo sebesar-besar donia nih
saje je,nak menunjuk.Tak pasel!
Tadi dok belek hand sanitizer wane ijau keluaran dettol.
Tetiba rasa nak buat sesuatu entry untuk memuji beliau selaku hand sanitizer. Mehehe.
Beliau ni wajib di pakai seharian,you all kena ada hand sanitizer ni
especially kalau yang selalu terdedah kepada kuma-kuman degil macam CikYna
Antibodi I ni tak brape nak kuat,makanya kenalah sentiasa berjaga-jaga

Berbalik kepada beliau,dulunya tak amik peduli sangat pasal hand sanitizer ni
kenyit-kenyit mata je ngan dia,pegi watsons tak pilih pon beliau.
Banyak borong mekap jew. Woot2.
Then tesedar jugak akan kebaikan beliau. Makanya CikYna mengambil keputusan pilih
jenama dettol.
Family I pakai dettol punya sabun sebab ada alergik dan ternyata ia berkesan

Dettol hand sanitizer ni tak de la bau oren ke,stroberi ke,durian ke
bau original yang just nice.Wah gitu ayat.
"kills 99.9%germs without water". Jangan tanya sebab apa bukan 100%.
Ala nobody perfect khen. Miahahaha.
Bila pakai je rasa cam lembut gila tangan
kalah kpop retis you olls.

So apa lagi,jagalah kesihatan dan kebersihan tangan. Jangan maleh cuci tangan taw.
Banyak bakteria menanti.
Okebai.

NotakakiCikYna: gara-gara kuman dan bakteria la telinga I ada masalah. Sobs.

4 comments:

eimah siti said...

dulu cik siti letak satu botol dalam beg....

tenku butang said...

x biasa guna ni.. mcm melengas jea kan?

dari GA Nurul-->http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Done follow/already follow here.. jom follow mine

husnaradzie said...

itula...penah try yang lain,tapi cam melekit.
this one nice..hehe

husnaradzie said...

ce terai,ce terai