Friday, April 19, 2013

::Nyah kau dari idop ku!::

Assalamualaikum

psstt,psstt.
Ni nak bagitau ni.Hari ni hari Jumaat yang berbahagia,CikYna rasa happy sesangat!
Kenapa?Kenapa?Kenapa?
Ingat lagi tak entry kumbang dalam telinga tu?
Tak ingat? Ce kelik SINI
Moh nak story morry ngan U olls,kumbang tu hanyalah perumpamaan
CikYna taktau menatang apa yang mencuri masuk ke telingaku ini sebulan yang lepas omagai,lamanya
Kalau you olls nak tau,lam sebulan ni CikYna agak menderita la,telinga kiri kurang berfungsi bukan pekak
Selalu gunakan khidmat telinga kanan jew.hukhuk.
Agak parah dan kerisauan bila first jumpa doc,bunyi nya cam serious.Cam takleh diubati
Kena bayar RM500 baru hokey
Gila kau!mana nak cekau duit banyak tuh.
So berpegang pada ubat-ubatan dan ubat titisan jelah

*****
Back to the new story.
Harini suddenly rasa segar je telinga.Fresh gila macam dari oven erk,geli
Rasa dah ok kot,sebab I can hear clearly,
Wah,teruja sangat seronok gila baq hang
The pengajaran:Jaga telinga bebaik ye kawan2.hihi

Okebai

NotakakiCikYna:lega takyah jumpa doc lagi. ^-^

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah, mcm mana boleh lega?
"kumbang" tu dah kuar ke?
baguslah. tp better check doc balik.. takut apa2 kat telinga tu..

husnaradzie said...

sebab selalu makan ubat dan titik ubat.hehe
kumbang tu perumpamaan.doc kata virus infection.