Wednesday, May 15, 2013

::Blog aku,suka hati aku lahh...omaigod!::

Tengah marah ni.phew.
Hi Olls,Ni bukan entry lepas geram ojay.Jangan tertipu dengan title yang ala-ala ganas di atas tu
hehe.yeke tak lepas geram?
Ala ni lebih kurang macam explanation la. Buat semua cik Anon yang sangat caring dengan CikYna
Sebenarnya camni,ada la beberapa CikAnon yang bertanya pada CikYna
Kenapa tetiba aktif berblog plak ni?
Lama dah tinggal tuptup aktif kembali ni. Mesti ade pape kan? Eh2,kau apehal! Sukahati aku la belog aku
ULANG YE ULANG.
blog I sukati I la...
Wah nyirappp plak tetiba.hmmm. tau tak ape Cik Anon cakap, Di cakap cenggini..

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
 
"Mesti ko bajet nak femes ala-ala Fatin Liyana khen?Yuyu Zulaikha idola kau tu khen?"
Pastu buat muka ala-ala annoy,cam nak kena tampo!*seb bek aku tahan,kalo tak free je makan penampo*
Hek eleh,ada plak cenggitu. Niat tu masing-masingla..aku tau la aku tak sepemes,tak secomey yuyu atau FL,tapi agak-agakla weh.hoh!
Lantak kau laa...asal aku hepy.Maleh la nak pikir,tetiba emo lebih plak ni.
Ceit,ilang mood I olls. No No No.Happy please happy!*muka happy* 
Apapon skarang ni CikYna tetap nak tulih belog,lantakla pada CikAnon itu.
Takmo pikir sal dia..hewhew. Dengki letew!
Tetiba aku pemes nanti,terbeliak mata ko.Sabo!hehe.
Okay la tu je entry. Fenin.Okebai!
 
Yang menulih,
 
    
 
 




6 comments:

Juliet ❤ said...

Biar jelah anon tu,buat pening kepala je.hehe

YnaRazali said...

cik juliet!tak suka anon,tak suka dia....sobs

S.K.A said...

hahahaha terbaek la kwan awk 2 =)

Nao Mei said...

cik ainon tu dear...meh cik akak ceramah dia habis-habisan..hihi...berani dia kacau adik cik akak yang sorang nie...

alolo sayang tak usah marah tu...biarlah ainon tu...hihi

YnaRazali said...

kak omei...itula..paneh hati den ni ha..

YnaRazali said...

S.K.A...dia meroyan.biasala